Pokuta za nevhodnú obuv v aute, problémy s diaľničnou, koniec STK nálepiek, nová Honda E | Nedeľník

Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber toho najčítanejšie a najzaujímavejšieho z nášho webu www.Autoviny.sk
Vydané  Text: 

Nový auto motor a šport č. 07/2020 je už v predaji!

Prinášame vám kompletný obsah nového vydania časopisu auto motor a šport! Číslo 7/2020 je v predaji od pondelka 15.6.2020 hneď s dvomi prílohami EXTRA!

Každú nedeľu pre vás pripravujem súhrn správ, ktoré sa na základe čitateľského ohlasu ukázali ako najzaujímavejšie, najdôležitejšie alebo skrátka najčítanejšie. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. Prevádzkujeme tiež špeciálny portál AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK, kde nájdete testy autoškoly – bez registrácie, bez reklám a úplne zadarmo. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách.
Ilustračná fotografia: Nemecká emisná plaketa „4“ na elektrickom Mercedes-Benz eVITO (2019, foto: redakcia)
### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Štatistiky úmrtí na cestách v krajinách EÚ: Ktoré krajiny sú na tom najlepšie a ktoré sú na konci zoznamu?

Čísla o počte mŕtvych na európskych cestách ukazujú, že síce je úmrtí menej, stále je to viac, ako sa očakávalo.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!