Nedeľník: Najčítanejšie články tohto týždňa #47

Nátlakové taktiky na cestách, test elektrického VW e-Golf, o športovom sedane za 10-tisíc eur i gangoch zlodejov v okolí Bratislavy. Tento týždeň sme priniesli pestrú porciu článkov týkajúcich sa dopravy, mobility, áut a s tým súvisiacich tém.
Vydané  Text: 
Gangy zlodejov vyčíňajú v okolí Bratislavy, dávajte si pozor najmä na tieto autá
Titulná fotografia článku o tom, ako v obciach v okolí Bratislavy vyčíňajú gangy zlodejov. Obyvatelia by si mali dávať pozor najmä na autá, ktoré sme uviedli v článku – odkaz naň nájdete vo výbere nižšie.
### Neprehliadnite: Výber najpopulárnejších článkov za posledný týždeň Každý týždeň zverejňujeme desiatky nových príspevkov a je veľmi ľahké stratiť s nimi krok. Sú to príspevky, ktoré môžete prečítať na našej stránke autoviny.sk alebo na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko. Preto každú nedeľu prinášame formát **Nedeľník**, v ktorom nájdete súhrn toho najzaujímavejšieho a najčítanejšieho za úplynulý týždeň. Pripomínam aj **anketu BEST CARS 2019**, do ktorej vám odporúčam sa zapojiť, môžete nielen vybrať auto roka, ale aj vyhrať mesiac s BMW radu X alebo pobyt v úžasnom hoteli. Okrem toho chcem upozorniť aj na aktuálnu skvelú akciu: pri kúpe ročného predplatného magazínu auto motor a šport dostanete ako darček krásny kávovar Tchibo Pure, prípadne budete zaradení do súťaže o množstvo hodnotných cien.

BEST CARS 2019: Hlasujte za najlepšie autá tohto roka a vyhrajte BMW X na mesiac!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY! Zapojením sa do súťaže automaticky postupujete do losovania o hodnotné výhry pre súťažiacich!

### Za aktuálny 47. týždeň v roku 2018 (19.-25.11.2018) vyberáme nasledovné príspevky:

Ženy sú vraj neverné aj pri výbere auta. Podľa čoho si vyberajú autá muži a ženy?

Tak, ako sú muži a ženy rozdielni v mnohých iných oblastiach, rovnako je to aj pri výbere auta. Aké sú ich priority, keď sa rozhodnú kúpiť si nové auto? Prečítajte si výsledky nedávneho výskumu.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »