KONCEPT

Nové auto od Škody vás zrejme šokuje. Gran Turismo nadväzuje na model 1100 OHC Spider z roku 1957!

Čisto elektrické jednomiestne vozidlo si budete môcť vyskúšať aj vy. Je navrhnuté pre pretekársky simulátor Gran Turismo 7 na konzolách PlayStation.

Vydané  Text: 

Škoda odhalí štúdiu Škoda Vision Gran Turismo 24. apríla o 18:00 SELČ. Svetová premiéra v pražskej PLAYzone Aréne bude naživo vysielaná na oficiálnych YouTube kanáloch Škoda Motorsport a Škoda Auto Česká republika. Podujatie bude streamované aj na kanáli PLAYzoneCZ na platforme Twitch. Česká automobilka už pred premiérou zverejňuje dizajnovú skicu, ktorá ukazuje zadné svetlá konceptu Škoda Vision Gran Turismo.

Predstavovaná Škoda Vision Gran Turismo je pozoruhodná štúdia jednomiestneho čisto elektrického športového vozidla pre hru Gran Turismo 7 pre konzoly PlayStation.

Škoda Auto týmto krokom posilňuje svoju prítomnosť vo svete virtuálnych pretekov. Jednomiestny automobil s pohonom všetkých kolies v sebe spája esenciu ikonického modelu Škoda 1100 OHC Spider z roku 1957 s prvkami moderného dizajnového jazyka Škoda Modern Solid.

Prvá dizajnová skica odhaľuje nápadné zadné svetlá inšpirované výrazným štíhlym svetelným podpisom.

Inzercia

Ako by teda mala Škoda Vision Gran Turismo vyzerať spredu?

To zatiaľ nevieme, a tak sme sa spýtali umelej inteligencie. Copilot od Microsoftu sme požiadali, aby pre nás pripravil možné vzhľady Škoda Vision Gran Turismo s moderným dizajnom inšpirovnaým modelom Škoda 1100 OHC Spider z roku 1957.

Treba uznať, že pri tomto zadaní sa umelá inteligencia zrejme minula s realitou. Neostáva nám teda nič iné, než počkať do dátumu premiéry na oficiálne odhalenie virtuálnej novinky.









Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.