Fotogaléria:Ford namontoval už 500 000 EcoBoostov

Novembrové vydanie magazínu auto motor a šport opäť ponúka množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


**Rok 2017 bude rokom SUV**. Mnohé z noviniek sa prestavili už v **Paríži, odkiaľ prinášame veľkú reportáž**,poriadnu nádielku automobilov do mestského terénu **odhalíme aj v tajných pripravovaných projektoch**. Pri SUV zostávame aj v porovnávacom teste, **sily si zmerali Mazda CX-5, Mitsubishi Outlander, Toyota RAV-4 a VW Tiguan**.

Niektoré horúce novinky sme mali už možnosť aj odskúšať. **Kia Rio** je krajšia a väčšia, **BMW radu 5 sme šoférovali ešte v kamufláži**, odskúšali sme **novinky modernizovaného Opla Mokka** X a preverili sme, **aký je Renault Scénic so štandardne 20-palcovými** pneumatikami. **Seat Ateca** podčiarkuje športovosť v SUV, Mercedes-Benz GLC Coupé priniesol vzhľad kupé SUV do segmentu pod GLE.

**Pôjde Škoda do Ameriky**? Bernhard Maier prezradí v rozhovore. **Po dlhodobom teste Superbu** však musíme potvrdiť, že báť sa nemusí. Prichádzajú zimné motoristické prípravy. **V teste celoročných pneumatík** objasníme, či už konečne môžeme zabudnúť na sezónne prezúvanie. A ponúkame aj tajný tip na to, **ako naštartovať aj automobil s úplne vybitou batériou**.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!