Vyzerá to, akoby v Bratislave havaroval James Bond. Luxusný kabriolet zišiel zo schodov na Židovskej ulici a skončil pod Mostom SNP

Príčiny incidentu zatiaľ neboli medializované.
Vydané  Text: 
Ako scéna z akčného filmu o Jamesovi Bondovi. Okoloidúcim v okolí Mosta SNP sa naskytol nezvyčajný pohľad, keď videli havarované Audi pod schodmi vedúcimi zo Židovskej ulice. Ešte väčšie prekvapenie bolo, keď v aute ani jeho okolí nenašli vodiča, čo povzbudzuje teórie o vodičovi pod vplyvom alkoholu alebo drog alebo o krádeži vozidla. Je možné aj to, že automobil sa uviedo do pohybu samočinne, ak ho posledný vodič nezabezpečil parkovacou brzdou. Tejto špekulácii však nenahráva fakt, že vozidlo malo po nehode rozsvietené zadné aj predné svetlá. Staršie Audi A5 vo verzii kabriolet bolo objavené dnes krátko pred piatou hodinou rannou a nálezca skontaktoval mestskú políciu na telefónnom čísle 159. Mestská polícia vo svojom príspevku na Facebooku objasnila, že po príchode k miestu nehody vodiča nenašla a zistila, že vozidlo v danom čase nebolo v pátraní. Vozidlo počas jazdy po schodoch tieto schody poškodilo a následne narazilo do kovového zábradlia, ktoré však neprerazilo. Ak by sa tak stalo, spadlo by z menšej výšky na vozovku v blízkosti zastávok mestskej hromadnej dopravy. V súčasnosti to vyzerá tak, že sa pri incidente nikto nezranil.

V obytnej zóne neparkujte ani pred vlastným domom. Všetky pravidlá pre obytné zóny na jednom mieste

Ako je to so státím v obytnej zóne? A čo elektrické kolobežky, smú sa v nej používať? Prinášame odpovede na najčastejšie otázky týkajúce sa obytnej, pešej a školskej zóny.








Pokračujte na ďalší príspevok »