Poriadna kuriozita! Neuveríte komu dal tento opitý vodič kľúče od svojho auta. Zaskočil tým aj policajtov…

Poriadne kuriózny prípad musela riešiť Polícia Českej republiky. V Pardubiciach totiž zastavili auto s pomerne nevšedným pasažierom na mieste spolujazdca. To by však nebola tá najväčšia kuriozita…
Vydané  Text: 
V týchto ťažkých časoch, kedy nám ceny pohonných hmôt neustále rastú a situácia v spoločnosti je taktiež nestabilná, je dobré, že sem tam narazíme na pomerne úsmevnú kuriozitu. Jedna taká sa pred nedávnom stala u našich susedov spoza rieky Morava. Tamojšia polícia totiž na ceste zastavila vodiča staršej Škody Felicia a ako sa neskôr ukázalo, stal sa z toho pomerne virálny prípad. [Český magazín iDNES.cz](https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/kachna-police-spolujezdec-pardubice-auto-kontrola.A220311_131455_pardubice-zpravy_lati?) pred nedávnom informoval o prípade, ktorý sa mal odohrať v Pardubiciach. **Miestna policajná hliadka si totiž všimla Škodu Felicia, ktorá mala na sedadle spolujazdca hus**. Áno, čítate správne. Skutočne išlo o tohto operenca. **Aby toho nebolo málo, vodičovi dala hliadka fúkať a čuduj sa svete, výsledok bol taktiež pozitívny**. ### Kľúče odovzdal „své holce“. Nebola to ale manželka… Policajná hovorkyňa Markéta Janovská uviedla: „*Vodič nafúkal 1,6 promile alkoholu v krvi. Policajti mu preto na mieste zadržali vodičský preukaz a zakázali mu ďalšiu jazdu.*“ **Tu však celý prípad ani zďaleka nekončí**. **O poriadne bizarné vyvrcholenie sa totiž postaral samotný vodič, ktorý po zadržaní hliadkou kľúče od auta prenechal „své holce“**. **Práve takto totiž nazval hus, ktorá s ním cestovala na ceste spolujazdca**. Možno si v stave „akútnej veselosti“ myslel, že jeho dobrá operená kamarátka odnesie auto domov. **Nakoniec však pre vozidlo prišla jeho manželka**. Celý prípad aktuálne už rieši tamojšia polícia. ### Hrozí mu až jeden rok odňatia slobody Polícia mužovi oznámila, že je podozrivý zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látka. Za to mu v prípade dokázania viny hrozí odňatie slobody až na jeden rok. Tak či onak, ide o úsmevnú príhodu, ktorá sa našťastie zaobišla bez zranení alebo škody na majetku.




Momentálne študujem 3. stupeň vysokoškolského štúdia FEI STU. Medzi moje najväčšie záľuby patria moderné technológie a svet automobilizmu. Nebojím sa elektromobility, no taktiež nepohrdnem ani vôňou čerstvého benzínu. Svet sa neustále mení a s tým aj autá, ktoré sú čoraz viac komplexnejšie. Práve túto zmenu budem sledovať s vami! Azda ako každý fanúšik motorizmu, si vždy poriadne oddýchnem pri sledovaní Formula 1.





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.