V cene januárového auto motor a šport je aj E-MOBILITA, špeciál o elektrických a hybridných automobiloch

Elektrické a hybridné autá a všetko, čo s nimi súvisí. Príloha E-MOBILITA je súčasťou balenia s auto motor a šport č. 1/2022.
Vydané  Text: 
Od tohto pondelka 13. decembra 2021 je v predaji januárové číslo časopisu auto motor a šport. Tešíme sa, že sme naďalej najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, toto prvenstvo pre nás predstavuje obrovský záväzok a snažíme sa preto ponúkať čitateľom stále viac obsahu s vysokou kvalitou a pridanou hodnotou, ktorú inde nenájdu. Preto sme v januárovom vydaní časopisu pripravili dovedna TRI PRÍLOHY, ktoré sú už zahrnuté v cene časopisu 3,60 €. Prvou prílohou je tá s názvom **GENTLEMAN**, ktorej pútačom je rozhovor s Filipom Jančíkom a testy áut s vysokou hodnotou, druhá príloha je špeciálna a týka sa vyhradne značky **VOLKSWAGEN**. Ide o súčasť časopisu, v ktorej nájdete naše testy nových modelov VW, poradcu pri kúpe crossoveru T-Cross, predstavenie atraktívneho SUV-kupé Taigo a tiež podrobnosti k stratégii výrobcu až do roku 2023. **Treťou prílohou je špeciál E-MOBILITA**, ktorá je samostatným časopisom pribaleným k januárovému číslu auto motor a šport. Podrobnosti a kompletný obsah časopisu [auto motor a šport č. 01/2022 si môžete prečítať v tomto samostatnom článku](https://www.autoviny.sk/novinky/123143/januarovy-auto-motor-a-sport-vychadza-s-3-prilohami-anketou-a-sutazami-o-celkom-171-cien) a z prílohy E-MOBILITA sme pre vás vybrali nasledovný obsah:
#### SAMOSTATNÁ PRÍLOHA E-MOBILITA v auto motor a šport č. 01/2022
* **ČO DOKÁŽE WALLBOX?** Aby sa elektromobilita poriadne rozbehla, je potrebných mnoho čiastkových krokov. Kľúčové je budovanie infraštruktúry, a to aj u vás doma. Prinášame 10 najdôležitejších odpovedí na tému domácich nabíjacích staníc tzv. wallboxov
* **ELEKTRICKÁ OFENZÍVA 2022**. Ešte pred niekoľkými rokmi sme si mysleli, že nástup elektromobility bude skôr postupný. Dnes to vidíme inak – práve rok 2022 môžeme považovať za prelomový, pretože automobilky predstavia a uvedú do predaja modely, ktoré by mali v ich predajných číslach zohrávať kľúčové úlohy. Pripravili sme pre vás výber nových elektromobilov, ktoré podrobnejšie spoznáme práve počas budúceho roka.
* **MÝTY A FAKTY O ELEKTROMOBILITE**. Sú elektromobily skutočne ekologickejšie ako autá so spaľovacím pohonom? Je pravda, že by bolo potrebné trakčné akumulátory meniť už po piatich rokoch? Nabíjanie musí trvať hodiny a hodiny? Majú elektromobily skutočne tak krátky dojazd, že pre bežného motoristu sú stále neakceptovateľné. Toto všetko sú vážne otázky, na ktoré si verejnosť zaslúži korektné odpovede bez vyhýbania sa dôležitým skutočnostiam. V prílohe E-MOBILITA odpovedáme práve na tieto a ďalšie otázky o elektromobiloch a elektromobilite ako takej.

Januárový auto motor a šport vychádza s 3 prílohami, anketou a súťažami o celkom 171 cien

Okrem tradičnej prílohy GENTLEMAN sú v čísle aj špeciálne prílohy VOLKSWAGEN a E-MOBILITA a celkovo tri súťaže: predplatiteľská, čitateľská s anketou a tretia o parfumy.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.