Opakovane využiteľné čistiace utierky – praktická pomoc pri každodennej práci

Iste poznáte príbehy o škriatkoch, ktorí ľuďom uľahčujú prácu. Nenápadní pomocníci sú vždy tam, kde ich práve potrebujete. Sú nenároční a spoľahliví. Ak sa na takých pomocníkov môžete spoľahnúť, máte naozajstné šťastie. Škriatkovia sa ale bohužiaľ objavujú len v rozprávkach. Čistiace utierky MEWA na opakované použitie sú naopak skutočné. Okamžite použiteľné a účinné.
Vydané  Text: 
### Servis čistiacich utierok – funguje do poslednej bodky Každý, kto musí každý deň efektívne a naplno pracovať, dobre vie, ako je dôležité mať po svojom boku dobrých pomocníkov. Občas je nutné rýchlo zotrieť stopy od oleja, vody alebo prach. Z tohto dôvodu sú skvelou posilou v práci čistiace utierky MEWA v systéme prenájmu, ktorý funguje ako kolobeh. Zákazníci si utierky podľa potreby objednávajú, MEWA ich včas privezie a po použití sa dávajú do kontajnera SaCon®, ktorý majú zákazníci k dispozícii. Naši vodiči potom kontajnery vyzdvihnú, spoločnosť MEWA utierky ekologicky vyperie a doručí znova čisté. Spoločnosť MEWA má v ponuke čistiace utierky pre rôzne oblasti využitia. Pre znečistenie od olejov, tukov, farieb a rozpúšťadiel, ale aj pre jemné čistenie citlivých povrchov. Čistiace utierky sú ideálne pre použitie v priemysle, výrobe, dielňach a v remeselníckych firmách. S malými látkovými pomocníkmi je práca oveľa jednoduchšia.
Čistiaca utierka MEWATEX® je odolná, extrémne pevná, odstraňuje nečistoty ako olej, alebo tuk a pohlcuje aj špony a triesky. (Foto: MEWA)
### Zdieľanie textilu s dlhou tradíciou Stále existuje veľa podnikov, ktoré používajú výrobky na jedno použitie. To ale nie je ani udržateľné, ani ekonomické. Spoločnosť MEWA už 113 rokov ponúka čistiace utierky v servise prenájmu a je tak priekopníkom v zdieľaní textilu. Čistiace utierky s mimoriadne dlhou životnosťou možno až 50-krát vyprať a znovu použiť. Textilný sharing znamená mať k dispozícii čistiace utierky kedykoľvek ich potrebujete, bez toho aby ste ich museli vlastniť. Uzavretý cyklus prenájmu utierok MEWA vykazuje v porovnaní s jednorazovým materiálom alebo utierkami na jedno použitie lepšiu ekologickú rovnováhu v celom pracovnom postupe. V porovnaní s využitím papierových utierok sa navyše doba čistenia skráti až o 35%.
Čistiace utierky MEWATEX® je možné až 50x vyprať a opäť použiť. (Foto: MEWA)
### Digitálna transformácia je prioritou Spoločnosť MEWA smeruje dopredu tiež digitálne. Servisní vodiči sú v pobočkách aj na cestách prepojení so zákazníkmi vďaka mobilným zariadeniam. Týmto spôsobom možno priamo riešiť rôzne otázky, objednávky alebo vrátenie tovaru. Zhromaždené informácie sú odosielané do centrálnej databázy spoločnosti MEWA v reálnom čase, čo umožňuje ekologicky a ekonomicky vyhovujúcu logistiku. Ako keby ste mali k dispozícii škriatkov, malých pomocníkov. V spoločnosti MEWA je ale všetko skutočné, hmatateľné a výhodné pre zákazníkov.

Už 111 rokov sa môžu podnikatelia spoľahnúť na čistiace utierky MEWA (rozhovor s Elenou Holanovou z MEWA)

Akú sú výhody čistiacich utierok v systéme opätovného použitia? Odpovede nájdete v rozhovore s Elenou Holanovou, konateľkou spoločnosti MEWA Textil-Service s.r.o.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.