Sovietske limuzíny pre pohlavárov si môžete kúpiť aj vy! Ukrajinci ich vyrábajú z jazdených Mercedesov či BMW.

**POZRITE SI GALÉRIU PREROBENÝCH ÁUT** Najväčší fanúšikovia automobilového „bizáru“ si prídu pri pohľade na prestavby jazdených Mercedesov a BMW na svoje. Sovietske limuzíny papalášov už síce dávno zmizli z našich ciest, no ich vzhľad má svojich obdivovateľov aj dnes. Pokiaľ po niečom takom túžite, alebo sa len chcete pri jazde cítiť ako generálny tajomník ÚV KSČ, **ukrajinská skupinka… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**POZRITE SI GALÉRIU PREROBENÝCH ÁUT** Najväčší fanúšikovia automobilového „bizáru“ si prídu pri pohľade na prestavby jazdených Mercedesov a BMW na svoje. Sovietske limuzíny papalášov už síce dávno zmizli z našich ciest, no ich vzhľad má svojich obdivovateľov aj dnes. Pokiaľ po niečom takom túžite, alebo sa len chcete pri jazde cítiť ako generálny tajomník ÚV KSČ, **ukrajinská skupinka nadšencov vám za určitý obnos peňazí s radosťou premení jazdenku na čokoľvek.** Bez ohľadu na to, či ide o staršie BMW 7, kabriolet alebo kupé Mercedes CL W215, ukrajinská dielňa si poradí s prestavbou na základe akejkoľvek široko dostupnej techniky. **Napríklad stará limuzína pripomínajúca sedemdesiat rokov starý GAZ-12 ZIM vychádza práve z platformy a vnútorností sedmičkového BMW.** Niektoré vozidlá sú dokonca postavené z kombinácie viacerých automobilov.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.