Lexus v Ženeve predstaví hneď tri nové autá, vrátane úchvatného kabria LC 500

Lexus si na autosalón Ženeva 2020 naplánoval tri európske premiéry, ktoré zahŕňajú nové produkty uvádzané v blízkej dobe na trh a koncepčný model vyjadrujúci dizajnovú a technologickú víziu budúceho elektromobilu značky.
Vydané  Text: 
### Lexus LF-30 [GALLERY id=30462 ] **Koncepčný model LF-30 Electrified** je ukážkou toho najlepšieho z moderného dizajnu a technológií, ktoré Lexus zvažuje pre budúcu elektrifikáciu svojej značky a ktoré napomáhajú k radosti z riadenia. Cieľom stratégie ‚Lexus Electrified‘ je ponúknuť voľbu, praktickosť a nadšenie tým spotrebiteľom, ktorí sú pripravení opustiť limity konvenčných pohonov. ### Lexus LC 500 kabriolet [GALLERY id=30463] **Nový Lexus LC 500 Convertible** sa pripája k vlajkovému kupé LC v úlohe ctižiadostivého najatraktívnejšieho zástupcu značky Lexus. Vozidlo navrhnuté s cieľom vyjadriť elementárnu krásu s pyšným dôrazom na každý detail, typickým pre značku Lexus, priťahuje pozornosť so stiahnutou ale aj s zastretou strechou a dokáže sprostredkovať pôžitok z jazdy oslovujúce všetky ľudské zmysly. ### Lexus UX 300e [GALLERY id=30419] **UX 300e** je prvý batériový elektromobil značky Lexus a súčasne prvý model, ktorý sa bude vyrábať pod práporom stratégie ‚Lexus Electrified‘. Pýši sa markantným dizajnom a vysokou praktickosťou originálneho mestského kompaktného crossoveru UX, rovnako tak ako kultivovaným prejavom, jazdnou dynamikou a všetkými charakteristickými prednosťami vozidiel Lexus v otázkach pohodlia, mimoriadnej kvality a spoľahlivosti.

Toto je očakávaný prvý elektromobil od Lexusu: máme podrobné technické parametre (LEXUS UX 300E)

Lexus UX 300e sa dočkal svojej oficiálnej online premiéry a odhalil aj podrobné technické parametre. Aký má dojazd, maximálny výkon, ako dlho potrvá nabíjanie a koľko bude novinka stáť?




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.