Internet si podal policajta, ktorý vraj „kradol benzín“… Pravda je však úplne iná

Stop predsudkom? Aj takto by sme mohli označiť najnovší prípad, v ktorom policajt „kradol“ benzín do kanistru. Realita bola však úplne odlišná.
Vydané  Text: 
O tom, že je internet plný prvoplánových a častokrát aj nepravdivých informácií sa presvedčujeme denne. Svoje o tom vie aj policajt, ktorý bol neprávom označený za zlodeja. Sociálne siete obehla fotografia, na ktorej nehodovkár Juraj Hlaváčik tankoval PHM do kanistra. Zvedavé oko vedľa-zaparkovaného vodiča si to všimlo, a už aj fotografia putovala na sociálne siete. Reakcia na seba nenechala dlho čakať, 5 hodín po zverejnení fotografie sa k tomu vyjadrila facebook stránka [Hoaxy a podvody – Polícia SR](https://www.facebook.com/hoaxPZ/?__xts__%5B0%5D=68.ARApeVEy79WJMKLPOgCraGauk60mDjCo0SERhFFuJo0Q9Cbqv6l7PZYf7K7d-qinrkL-MzSPo5zGJqJRaePAGDGZ7GuJSw55pYbtV6sGZ1VD13EIv52Xwzs17WAQ_D7sY2rBq9tWcSULvPtcNvXNOHcoQRuMuzbvvTY3sL6qjGbJ38zBZn8gT9L0ys9C1liV7twQt2RsMrk0fUuKM6uqjT3O8Y4B2eh4pdyxqefy_e5-Bo76VGRHPHJ2B4Xbyrq5aZMzk1OrpLMHW7MI53wHE3nhodbZIEcm1Ab8lomZ964xvZMxt272L6it7wL4G86o4aFpJ5ICSXyj3Zk_sZGzZ2A&__tn__=k%2AF&tn-str=k%2AF)
Podľa vyjadrenia Polície SR prijalo operačné stredisko hovor od anglicky hovoriacej Rumunky. V ranných hodinách jej došiel benzín, bola sama v aute v cudzej krajine. Nehodovkár Juraj Hlaváčik išiel na miesto, a keďže mala pri sebe žena iba poľské zloté, tak jej **za vlastné peniaze** kúpil 10 litrov benzínu. V konečnom dôsledku policajtovi patrí vďaka, a nie nelichotivé komentáre internetu. Aj tento prípad má však Happy End, v komentároch pod príspevkom Polície SR sa pán, ktorý pridal fotografiu ospravedlnil. Za čo mu v každom prípade patrí taktiež veľký rešpekt, lebo priznať si v dnešnej dobe chybu je niekedy ťažšie ako sa zdá.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!