Bratislavský vodič autobusu vysmial cestujúcu a takmer jej privrel hlavu do dverí. Dôvod vás dostane!

O vodičoch MHD kolujú internetom rôzne legendy a len málokto by označil pracovníkov dopravného podniku za nápomocných a milých ľudí. Do istej miery máme pre ich permanentné výkyvy nálad pochopenie, **sedieť dlhé hodiny za volantom autobusu v bratislavskej premávke chce naozaj silnú dávku trpezlivosti** a pravidelný prísun Neurolu. Niekedy si však svoj zlý deň vybíjajú na nesprávnych ľuďoch,… Prečítať celé
Vydané  Text: 
O vodičoch MHD kolujú internetom rôzne legendy a len málokto by označil pracovníkov dopravného podniku za nápomocných a milých ľudí. Do istej miery máme pre ich permanentné výkyvy nálad pochopenie, **sedieť dlhé hodiny za volantom autobusu v bratislavskej premávke chce naozaj silnú dávku trpezlivosti** a pravidelný prísun Neurolu. Niekedy si však svoj zlý deň vybíjajú na nesprávnych ľuďoch, pričom väčšinou to od vodičov schytajú najmä cestujúci. Svoj nepríjemný zážitok opísala na sociálnej sieti nemenovaná Slovenka, ktorá sa nedávno ocitla v hlavnom meste. **Tá sa v spojoch nevyznala tak dobre ako domáci a potrebovala pomôcť pri hľadaní správnej cesty na stanicu.** „Chcem sa poďakovať vodičovi tohto autobusu MHD na Račianskom mýte v Bratislave, ktorého som sa slušne opýtala či ide na autobusovú hlavnú stanicu alebo vlakovú hlavnú stanicu lebo na tabuli mal napísané iba hlavná stanica. **Pozrel sa na mňa, pritom žuval žuvačku ako krava, nechutne sa usmial a zatvoril dvere pričom mi skoro zacvikol hlavu.** Nie každý chodí do Bratislavy každý týždeň, že pozná každú zastávku MHD,“ opisuje svoj zážitok v príspevku na sociálnej sieti [Facebook.](https://www.facebook.com/nekrmtenasodpadom/photos/a.605924342836850/2397921300303803/?type=3&theater)




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »