Fanúšikovia filmov Rýchlo a zbesilo by mali spozornieť: do kín prichádza ešte lepší Hobbs a Shaw

Idris Elba, Jason Statham, Dwayne Johnson, Jason Momoa… Hobbs a Shaw vyzerá na poriadny chlapský film.
Vydané  Text: 
Pre všetkých, ktorí majú radi rýchlu jazdu, tuning a drahé autá, bola séria filmov Rýchlo a zbesilo „povinnou jazdou“ niekoľko rokov. Po ukončení série sa však zdá, že prichádza zdatný nástupca, ktorého s pôvodnými filmami veľa spája. V skutočnosti ide o spin-off série Rýchlo a zbesilo a hlavné postavy v ňom stvárnia Jason Statham v úlohe Deckarda Shawa a Dwayne Johnson ako Luke Hobbs. Film plný vtipného doťahovania sa hlavných hrdinov bude aj ich spoločným bojom proti zlu v podobe vynikajúceho **Idrisa Elbu**. Podľa zverejneného traileru sa vo filme objaví množstvo klasických superšportov, prestavaných bugín a nákladiakov, ale k hlavným hrdinom bude nepochybne patriť aj McLaren 720S. Do neho sa okrem Jasona Stathama zmestí aj niekoľko iných ľudí, no zdá sa, že auto bude vo filme definitívne zničené. Necháme sa však prekvapiť. Dwayne Johnson alias Hobbs sa predstaví ako milovník motoriek, ktorých bude vo filme niekoľko. Johnson aj napriek mnohým skúsenostiam označil natáčanie tohto filmu za **najnáročnejšie v jeho živote**. Okrem hlavných hrdinov Hobbsa a Shawa budú vo filme aj Hobbsovi bratia, jedným z nich by mal byť aj **Jason Momoa** a Shawove sestry, z ktorých jednu si zahrá **Vanessa Kirby**. Réžie sa ujal David Leitch, ktorý režíroval napríklad Deadpool 2 a Johna Wicka a pod scenár sa podpísal osvedčený scenárista Rýchlo a zbesilo Chris Morgan. Očakáva sa, že film by mal byť **najvtipnejším akčným filmom roka**. Nechajme sa teda prekvapiť, v čom bude tento film výnimočný. Premiéra je plánovaná na 1. augusta 2019. [GALLERY id=29889]








Pokračujte na ďalší príspevok »



Slovensko

Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.