Vyhrajte Hyundai i30 Fastback! Dajte hlas Eme z Levíc a ste v hre

Deviata finalistka súťaže Miss Slovensko a Miss Drive 2019 presne vie, čo bude o pár rokov robiť a aj to, prečo chce vyhrať Hyundai i30 Fastback. Pozrite si jej video, dozviete sa viac.
Vydané  Text: 
### Hyundai Miss Drive č. 9: Ema Mészárosová (Levice) Študentka štvrtého ročníka Fakulty telesnej výchovy a športu v Bratislave sa od troch rokov venuje plávaniu, ktoré už trénuje mladšie generácie. Medzi jej záľuby patrí aj hudba, cestovanie či fashion, hoci s modelingom zatiaľ nemala žiadne skúsenosti. **Vek**: 22 rokov
**Výška**: 173 cm
**Povolanie**: Univerzita Komenského v Bratislave – Fakulta telesnej výchovy a športu
**Znamenie**: panna


Miss Drive 2019 je sprievodnou súťažou aktuálneho ročníka najslávnejšej slovenskej súťaže krásy **Miss Slovensko 2019**, ktorej hlavným automobilovým partnerom je značka Hyundai. Ako každý rok, aj tentokrát sa prostredníctvom hlasovania uchádza o priazeň verejnosti dovedna 12 finalistiek, ktoré sa nesnažia osloviť prvoplánovo iba krásou, ale aj svojou osobnosťou a charizmou. > Hlasovať za svoju MISS DRIVE 2019 môžete hlasovať výhradne na webovej stránke [MissDrive.sk](https://www.missdrive.sk?utm_source=autoviny). Vďaka svojmu hlasu pre jednu z 12 finalistiek sa môžete zapojiť do súťaže o hodnotnú výhru: HYUNDAI i30 FASTBACK!

Hlasujte za Miss Drive 2019 a vyhrajte Hyundai i30 Fastback




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »