Škoda Karoq ako závodný špeciál? Takto by mohol vyzerať!

S dizajnovými rendermi sa na našej stránke môžete stretnúť relatívne často. Médiá ich kreatívne využívajú k tvorbe vizualizácií týkajúcich sa budúcich modelov rôznych značiek. **Zaujímavé grafické práce však môžete nájsť aj inde na sociálnych sieťach, kde sa fanúšikovia automobilov pokúšajú načrtnúť vlastné predstavy o autách, ktoré by chceli niekedy vidieť aj naživo.** Jedným z nich je aj [Rostislav Prokop](https://www.instagram.com/rostislav_prokop/)… Prečítať celé
Vydané  Text: 
S dizajnovými rendermi sa na našej stránke môžete stretnúť relatívne často. Médiá ich kreatívne využívajú k tvorbe vizualizácií týkajúcich sa budúcich modelov rôznych značiek. **Zaujímavé grafické práce však môžete nájsť aj inde na sociálnych sieťach, kde sa fanúšikovia automobilov pokúšajú načrtnúť vlastné predstavy o autách, ktoré by chceli niekedy vidieť aj naživo.** Jedným z nich je aj [Rostislav Prokop](https://www.instagram.com/rostislav_prokop/) z Prostějova, ktorý na Instagrame pretvára rôzne druhy automobilov na závodné špeciály.
Nedávno si zobral na starosť aj obľúbené kompaktné SUV Škoda Karoq. Po počítačovej úprave z neho spravil DTM vozidlo s temnou farbou karosérie a vyzerá to dosť dobre. Mierne upravil aj vizuál denného svietenia, ktorým prepojil oddelené svetlomety. **Vzadu nájdeme veľký spojler či bláznivú predstavu o štvorici výfukov.** Samozrejme, len ťažko očakávať, že sa daný náčrt niekedy premietne do skutočného vozidla, no vďaka grafickému umeniu si to môžeme aspoň predstaviť. Čo na prácu Rostislava Prokopa hovoríte vy?




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »