VIDEO: Hlavne neštvite zlatokopky! Vedia byť riadne drsné

Babenky, ktoré sa pozerajú na chlapové vybavenie v podobe vitamínu €. Babenky, ktorým stačí na uspokojenie 9cm (pre neznalých, to je dĺžka kreditnej karty). Aj takéto stvorenia sa nachádzajú medzi nami.
Vydané  Text: 
HoomanTV pripravil sériu videí, kde sa tieto babenky snaží nachytať. **Čo by tak povedala** úplne obyčajnému chlapíkovi, **keby ju na ulici len tak pozval na rande?** Ale čo, keď má **výbavičku v podobe Mustangu GT?** Prikývne mu?

Okoloidúcu, alebo skôr okolo-bežiacu zlatokopku sa sprvoti snažil dostať na luxusný Mustang. **Keď Mustang zafungoval**, išiel nastúpiť do **Fiatu 500 odparkovanému hneď za Mustangom.** To sa však dáme nepáčilo a utekala preč. Ale keď nakoniec zistila, že predsalen patrí aj Mustang chlapíkovi, hneď zmenila názor.

Premakaný prank mal dohru v podobe akéhosi **“fotenia“ pri bagre a pri rýli** (gold digger – zlato kopka). Zaujímavé, že dievčina na to kývla, ale čo prišlo potom vás dostane.

Viac vo videu:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.