Za prekročenie rýchlosti v obci dostal 800-eurovú pokutu

Polícia sa na Facebooku „pochválila“ úlovkom vodiča, ktorý sa obcou rútil rýchlosťou 120 km/h. Dostal mimoriadne vysokú pokutu 800 eur.
Vydané  Text: 
KATASTROFÁLNY "VODIČ": V OBCI IŠIEL 120 KM/H
Vodiča na staršom Mercedes-Benze triedy E zastavila hliadka v obci Hontianske Tesáre (okres Krupina). Namerala mu rýchlosť 120km/h na ceste v obci, kde je povolená rýchlosť 50 km/h. Za prekročenie rýchlosti o 70 km/h bola vodičovi uložená bloková pokuta vo výške 800 eur. Poznáte sadzobník pokút za prekročenie rýchlosti v meste? Je rozdiel, či vás na mieste prichytí hliadka, či vás nafotí radar alebo či sa uplatňuje objektívna zodpovednosť.
Sadzobník pokút za prekročenie rýchlosti v obci (zdroj: SME)








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.