Vodič v Bratislave na prechode zrazil dve mladé ženy

VIDEO | Nepozornosť alebo arogancia? Dve mladé ženy prechádzali večer cez priechod pre chodcov po Panónskej ulici v Bratislave, keď do nich narazil vodič Škody Octavia.
Vydané  Text: 
Vodič v Bratislave na priechode zrazil dve mladé ženy
Cesty sú nebezpečné aj vtedy, keď sú zdanlivo prázdne. V pondelok sa na Panónskej ceste v bratislavskej Petržalke odohrala nehoda, ktorá nedokáže asi nikoho nechať chladným. Hlavné úlohy v incidente hrajú dve 21-ročné ženy a 34-vodič Škody Octavia. Video z nehody zverejnila polícia SR na svojom Facebooku. Dve ženy prechádzali cez prechod pre chodcov, pričom až pri jeho samotnom konci do oboch z pravej strany do nich narazila Škoda Octavia. V priebehu niekoľkých sekúnd k ležiacim ženám dobehli ľudia, aby im pomohli. Zrejme bol medzi nimi aj vodič. 34-ročnému šoférovi nebolo zistené požitie alkoholu. Presné príčiny, ako aj okolnosti, ktoré tejto nehode predchádzali, sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania. Incident sa odohral v pondelok 30.1.2018 o 18:15 hodine.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.