Burgenland: Wellness v kúpeľoch – zmyselne & jemne

Či počas teplých jesenných dní, alebo keď vonku padajú veľké snehové vločky – rozmanitosť kúpeľov Burgenlandu ponúka pre každého ten správny balíček pre dobrý pocit.
Vydané  Text: 

AVITA Resort Bad Tatzmannsdorf

Zažite perfektnú kombináciu luxusu, citeľného wellness-pôžitku a kulinárskych zážitkov v rezorte AVITA Resort Bad Tatzmannsdorf! Kúpele AVITA boli tento rok opätovne vyhlásené za wellness kúpele roka!
Medita Restaurant, Avita Resort Ippisch


Termálne kúpele Allegria Stegersbach

Zábavu z kúpania za každého počasia pre všetky generácie – to sľubujú rodinné kúpele Allegria Familientherme Stegersbach. 14 rozličných bazénov sa tu napúšťa z teplých termálnych prameňov z hĺbky 3.000 metrov.
Allegria Spa Yin Yang Pool Therme Stegersbach © MAXUM(AT)reitersresortstegersbach2011


Liečivé kúpele Bad Sauerbrunn

Liečivé sily. Rozvinuté v jedinečných termálnych kúpeľoch. Ponoríte sa. Ste vo svojom živle. Uvoľníte sa. Užívate si. Všetko necháte za sebou. V zdravotnom centre Bad Sauerbrunn máte k dispozícii bohatú ponuku liečivých procedúr.
Winteraufnahme Gesundheitszentrum Bad Sauerbrunn - Gesundheitszentrum Bad Sauerbrunn Manninger


Termálne kúpele Loipersdorf

Kúpele Lebenstherme Loipersdorf sa vyznačujú priestrannosťou a individualitou. Tu sa od všetkého oslobodíte, zažijete príjemné veci a posilníte sa – na ploche 8.500 m² so zábavným parkom, piatimi skvelými šmykľavkami, vnútorným vodným parkom z dreva, plážou pre bábätká, termálnou spa oázou a slnečnou saunou (1.300 m²).
Whirpool Teichsauna, Therme Loipersdorf


Kúpele Sonnentherme Lutzmannsburg

Rodinný raj pre bábätká, deti a rodičov! Tam, kde najmenší sú najdôležitejší. Ponorte sa spolu s maskotom Sunny Bunny do šiestich zážitkových svetov kúpeľov Sonnentherme Lutzmannsburg. Pretože v popredných európskych kúpeľoch pre bábätká a malé deti si zábava a oddych neprotirečia.
Sonnentherme Lutzmannsburg © Burgenland Tourismus


St. Martins Therme & Lodge

Na jednom z najkrajších miest Rakúska, priamo pri Národnom parku Neusiedler See – Seewinkel, sa nachádzajú kúpele St. Martins Therme & Lodge. Ideálny východiskový bod na fascinujúce objavné zážitky v prírode 365 dní v roku a čistý oddych.
St. Martins Therme Lodge © Peter Rigaud, Burgenland Tourismus


► Viac informácií o Rakúsku nájdete na stránkach austria.info

© Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller










Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.