Kúpte si Auto Motor a Šport 8/2017 a získajte zadarmo vstup na Veľkú cenu SR na Slovakia Ringu!

V aktuálnom vydaní auto motor a šport 8/2017, ktorý vychádza v pondelok 17.7.2017, máme exkluzívne darček: vstupenky na Veľkú cenu SR v hodnote 14 €.
Vydané  Text: 

Najnovšie vydanie magazínu auto motor a šport 8/2017, ktoré bude v predaji už od pondelka 17.7.2017, prináša mimoriadny darček v hodnote až 14 €: vstupenku na motošport podujatie OMV MaxxMotion Veľká cena SR priamo na Slovak Ringu! Úplne zadarmo so vstupom na tribúnu D/E/F a vstupom do paddocku!

auto motor a šport 8/2017

Porovnávací test malých áut: Micra, Fabia, Swift, kto je kráľ mesta? Civic Type R: Nerobí kompromisy Peugeot 3008: Vie to aj s automatom Ford Edge: Ďaleko a pohodlne Dacia Duster: Vie, ako osloviť! Predstavenie Audi A8: BMW, Mercedes, traste sa! Mercedes – AMG GLC 63 kupé a ďalšie tajné novinky EXTRA: Palivá stále vedia prekvapiť novinkami

OMV MaxxMotion Veľká cena SR

**18.08.2017 – 20.08.2017** Najtradičnejšie okruhové podujatie cestných špeciálov u nás patrí k vrcholom celej motoristickej sezóny. Mená ako Miro Konôpka či Štofi Rosina, no i ďalšie hviezdy z okolitých krajín tu každoročne bojujú o cenné trofeje, medzi inými aj o trofej ESET V4 Cup a Stredoeurópsku trofej FIA (FIA CEZ). Autá sú rozdelené do viacerých tried až po kráľovskú GT a nabitý program väčšinou neutícha od rána do večera.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!