Kúpte si Auto Motor a Šport 8/2017 a získajte zadarmo vstup na Veľkú cenu SR na Slovakia Ringu!

V aktuálnom vydaní auto motor a šport 8/2017, ktorý vychádza v pondelok 17.7.2017, máme exkluzívne darček: vstupenky na Veľkú cenu SR v hodnote 14 €.
Vydané  Text: 

Najnovšie vydanie magazínu auto motor a šport 8/2017, ktoré bude v predaji už od pondelka 17.7.2017, prináša mimoriadny darček v hodnote až 14 €: vstupenku na motošport podujatie OMV MaxxMotion Veľká cena SR priamo na Slovak Ringu! Úplne zadarmo so vstupom na tribúnu D/E/F a vstupom do paddocku!

auto motor a šport 8/2017

Porovnávací test malých áut: Micra, Fabia, Swift, kto je kráľ mesta? Civic Type R: Nerobí kompromisy Peugeot 3008: Vie to aj s automatom Ford Edge: Ďaleko a pohodlne Dacia Duster: Vie, ako osloviť! Predstavenie Audi A8: BMW, Mercedes, traste sa! Mercedes – AMG GLC 63 kupé a ďalšie tajné novinky EXTRA: Palivá stále vedia prekvapiť novinkami

OMV MaxxMotion Veľká cena SR

**18.08.2017 – 20.08.2017** Najtradičnejšie okruhové podujatie cestných špeciálov u nás patrí k vrcholom celej motoristickej sezóny. Mená ako Miro Konôpka či Štofi Rosina, no i ďalšie hviezdy z okolitých krajín tu každoročne bojujú o cenné trofeje, medzi inými aj o trofej ESET V4 Cup a Stredoeurópsku trofej FIA (FIA CEZ). Autá sú rozdelené do viacerých tried až po kráľovskú GT a nabitý program väčšinou neutícha od rána do večera.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.