SERVIS

SERVIND – Váš komplexný partner

Pre bežnú verejnosť je možno menej známa, no spoločnosť SERVIND SLOVAKIA má prsty v každom vyrobenom automobile v SR a taktiež v ČR!

Ponúka komplexné portfólio služieb a produktov pre profesionálne lakovne, karosárne a servisy, ktoré s radosťou využívajú aj samotné automobilky.
Vydané  Text: 

Spoločnosť SERVIND SLOVAKIA je tu s nami od roku 1993 a patrí k popredným obchodným spoločnostiam s náterovými hmotami, príslušenstvom a kompletným vybavením pre autoopravovne, automobilový, strojársky, energetický a dokonca aj drevársky priemysel.

Najmä v automobilovom priemysle patrí medzi najväčších hráčov a dodáva komplexné služby všetkým automobilkám na Slovensku a v Českej republike.

Špecialitou spoločnosti je jej mimoriadne široký záber, ktorý okrem samotných produktov z oblasti lakovania či karosárčiny, zahŕňa aj kompletný servis, poradenstvo a technickú podporu vrátane najrôznejších školení pre lakovňu, karosáreň alebo servis. Je to mimoriadne komplexný dodávateľ.

Karosárske pracovisko

V roku 2016 sa otvorili brány moderného karosárskeho tréningového centra CAR – O – LINER v ČR s rozlohou až 330 m2, kde prebiehajú odborné školenia zamerané na zoznámenie sa so špičkovými technológiami od popredných svetových výrobcov, zameranými na identifikáciu a opravy rôznych karosárskych poškodení. Popri produktoch tak spoločnosť SERVIND zabezpečí prenos komplexného know-how celého procesu opráv po nehodách na svojich zákazníkov.

Profesionálny nábytok DEA

Taliansky výrobca nábytku DEA patrí medzi špičku medzi profesionálmi. Spája taliansky štýl a dizajn so spoľahlivosťou a funkčnosťou. Samozrejme, všetko na mieru presne podľa požiadaviek profesionálov. Aj to patrí do portfólia spoločnosti SERVIND.

Inzercia

Inzercia

Oleje a mazivá CASTROL

Spoločnosť SERVIND je autorizovaným distribútorom špičkových olejov a mazív z radu Castrol Professional. Takmer kompletná ponuka je pritom zákazníkom k dispozícii do 24 hodín od objednávky z centrálneho skladu.

Novinky v ponuke

Medzi novinky v širokom portfóliu firmy patrí plne automatizované miešacie zariadenie Irus Mix od Axalta Coating Systems. Urýchľuje a zefektívňuje prípravu farby na lakovanie. Plná automatizácia znamená, že obsluha počas prípravy môže vykonávať iné produktívne práce, ako napríklad prípravu karosérie alebo maskovanie. Stroj pracuje systémom Scan – Find – Mix a je mimoriadne jednoduchý na obsluhu. Znižuje plytvanie lakom a šetrí tak aj životné prostredie. Dokáže pracovať až s 4 odtieňmi naraz a namieša aj malé vzorky od 30 g!

Ďalším skvelým pomocníkom je všestranná nabíjačka GYS Startflash 120.24 CNT, ktorá dokáže obslúžiť aj nákladné autá vďaka maximálnemu prúdu 300 A. Obsahuje 12 nabíjacích profilov a dokáže vykonať kompletnú diagnostiku batérie, prípadne pomôcť so štartovaním. Okrem samotných produktov pre lakovňu, karosáreň a mechanickú dielnu ponúka spoločnosť Servind Slovakia aj služby v oblasti údržby a čistenia lakovacích boxov. Servisný team sa postará o údržbu servisného vybavenia.

Viac informácií nájdete na stránke www.servind.sk.





Vždy som túžil pracovať s autami a tento sen sa mi splnil v tej najdokonalejšej podobe. A nevyužil som ho len na to, aby som sa mohol voziť po meste. Chcel som autám rozumieť a vedieť ich čo najlepšie ovládať. Tak som si ako prvé auto kúpil staré BMW 328i. Po rokoch úprav (auta aj šoféra 🙂 ) som s ním na Slovakia Ringu už naháňal oveľa novšie a silnejšie autá. Vždy ma fascinovala jazda na hrane a tak na okruhu trávim čo najviac času. Či už pre zábavu, alebo občas ako inštruktor. Autá nehodnotím len podľa infotainmentu a objemu kufra, ale najmä podľa charakteru, techniky a jazdných vlastností. Obľúbené autá? Toyota GT86, Mazda MX-5, BMW M3 a Porsche 911 GT3.





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.