Auto Roka Slovensko 2024 spoznalo osem finalistov a spúšťa internetové hlasovanie v Auto Roka Slovensko 2024 – Hlas Verejnosti

Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

V sobotu, 27. januára sa na slávnostnom podujatí odhalili ôsmi finalisti, ktorí súťažia o titul Auto Roka Slovensko 2024 a Auto Roka Slovensko 2024 - Hlas Verejnosti.
Hlasujúci v internetovej ankete Auto Roka Slovensko 2024 - Hlas Verejnosti môžu vyhrať atraktívne ceny.
Vydané  Text: 

Nová národná cena „Auto Roka Slovensko“, udeľovaná odbornou porotou, ako aj jej sesterská národná cena „Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti“ konečne poznajú finalistov, ktorí sa uchádzajú o toto prestížne ocenenie. Ôsmi finalisti – BMW 5/i5, Honda CR-V, Hyundai IONIQ 6, KIA EV9, Mercedes-Benz E, Toyota Prius, Volvo EX-30 a Volkswagen ID. Buzz – boli odhalení počas slávnostného odhalenia v Shopping Palace Bratislava.

„Porota národnej ceny Auto Roka Slovensko 2024 nezávisle hodnotila jednotlivé modely a po spočítaní hlasov sme prišli na to, že finalistov bude v premiérovom ročníku osem. Dôvodom je, že na poslednom siedmom mieste sa umiestnili dve vozidlá so zhodným počtom bodov. Podľa pravidiel sa teda bude uchádzať o titul Auto Roka Slovensko 2024 celkovo osem finalistov. Za svojho favorita môže zároveň hlasovať aj verejnosť na webstránke, pričom súťažiť môžu o množstvo atraktívnych cien, mimo iné tankovaciu kartu, letenky do Paríža či elektroniku v hodnote tri tisíc eur,“ vysvetľuje Karol Gajdoš z organizačného výboru ankety Auto Roka Slovensko.

Slávnostné odhalenie finalistov, za ktorých bude porota i verejnosť hlasovať, prebehlo v sobotu, 27. januára 2024, v priestoroch nákupného centra Shopping Palace Bratislava.

Osem finalistov súťažiacich o titul Auto Roka Slovensko 2024 a Auto Roka Slovensko 2024 – Hlas Verejnosti tvoria vozidlá:

  • BMW 5 / i5
  • Honda CR-V
  • Hyundai IONIQ 6
  • KIA EV9
  • Mercedes-Benz E
  • Toyota Prius
  • Volvo EX30
  • Volkswagen ID. Buzz

Od 27. januára je zároveň spustené internetové hlasovanie pre verejnosť, ktoré potrvá do 31. marca 2024.

Hlasujúci v ankete volia iba jedného favorita spomedzi ôsmych finalistov, ktorý pre nich predstavuje práve to najlepšie, čo sa na slovenskom automobilovom trhu objavilo v uplynulom roku.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

„Motiváciou pre hlasujúcich podporiť svojho favorita je mimo iné šanca vyhrať množstvo atraktívnych cien od našich partnerov. Hlavnou cenou je tankovacia karta v hodnote 1 200 eur od spoločnosti TANKER, vyhrať však budete môcť tiež dvakrát dve spiatočné letenky do Paríža či elektroniku,“ uviedol Karol Gajdoš a dodal: „Do internetového hlasovania, ktoré prebieha na samostatnej webstránke, sa môže zapojiť ktorýkoľvek občan Slovenska, ktorý dovŕšil vek 18 rokov. Víťaz potom vzíde z internetového hlasovania verejnosti.“

Anketa Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti bude prebiehať na webstránke www.auto-roka.sk.









Pokračujte na ďalší príspevok »