Best Cars 2015: hlasujte a vyhrajte

Aj tento rok vyhlasujeme slovenské kolo ojedinelej ankety Best Cars – Najlepšie autá roku 2015. Hlavnou cenou je Mini Cooper na 2 týždne a luxusný pobyt.
Vydané  Text: 
Medzinárodná anketa Best Cars, organizovaná vydavateľstvom [Motor-Presse](http://www.motorpresse.sk/), je najväčšou svojho druhu v Európe. Každoročne sa do nej zapája väčšina krajín, kde vychádzajú časopisy zo skupiny auto motor und sport. A tak aj vy, čitatelia a návštevníci webu Autoviny.sk, máte prostredníctvom webového formulára možnosť voliť víťazov jednotlivých kategórií a dať najavo, akú máte skúsenosť s jednotlivými automobilkami. Automobily môžete voliť v rámci všetkých vozidiel na trhu (Voľba A), ale tiež v rámci stanovených cenových limitov tzv. Voľby B, ktoré nájdete aj v tabuľke pod článkom. Cieľom je ukázať, ktoré modely podľa názoru čitateľov najlepšie napĺňajú ideál z hľadiska ponúkanej úžitkovej hodnoty a ceny. Ako vždy sme do ankety získali hodnotné, a veríme, že aj zaujímavé ceny, ako poďakovanie za čas, ktorý strávite vyplnením anketového lístka. Prajeme vám patrične kritickú voľbu a šťastie! **[>>> ELEKTRONICKÉ HLASOVANIE BEST CARS 2015 TU <<<](http://www.umfragen-mps.de/uc/BestCars2015/?a=0&b=advertising&c=14&d=0)** **Best Cars 2015 - voľba B** Pre vozidlá v rámci Voľby B sme stanovili nasledujúce cenové stropy. Ceny sa rozumejú základné bez akčných zliav. Miniautomobily - 8 000 € Malé automobily - 10 000 € Nižšia stredná trieda - 15 000 € Stredná trieda - 27 000 € Vyššia stredná trieda - 42 000 € Luxusné automobily - 90 000 € Športové automobily - 55 000 € Kabriolety - 55 000 € Kompaktné SUV - 20 000 € SUV/Off-road - 40 000 € MPV - 17 000 €








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.