Kia má nového ambasádora, na výhody elektromobilov bude poukazovať herec Juraj Loj

Ústredným pojmom spolupráce značky Kia so slovenským hercom je „inšpirácia“.
Vydané  Text: 
Značka Kia začiatkom minulého roka prešla výraznou transformáciou a predstavila nielen nové logo a smerovanie, ale aj svoj nový slogan, ktorý znie „Movement, that inspires“ /„Pohyb, ktorý inšpiruje“. Ústredným bodom a podstatou, ktorá odráža nový zámer značky je inšpirácia – inšpirovať zákazníkov prostredníctvom produktov, služieb a ich skúsenosti so značkou. Zdroj inšpirácie hľadá značka Kia všade v prírode, v pohybe a hlavne v inšpiratívnych ľuďoch. A práve, jedného mimoriadne inšpiratívneho človeka si zvolila spoločnosť Kia na Slovensku za svojho nového ambasádora, ktorého automobilka nazýva aj inšpirátorom. Novým **inšpirátorom značky Kia sa stal Juraj Loj**, uznávaný charakterový herec. Juraj Loj je herec, ktorý stvárňuje postavy v populárnych slovenských seriáloch (napr. Slovania, Búrlivé víno, Einstein) a zároveň je veľmi úspešný a oceňovaný za postavy, ktoré stvárnil vo filmoch (napr. Šarlatán). V roku 2021 získal prestížne ocenenie Igric za mužský herecký výkon.
Juraj Loj je novým ambasádorom značky KIA, jazdí na elektromobile EV6
Juraj Loj však nie je len herec, je tiež otec a vo voľnom čase je aj maliarom a lezcom. Inšpirácia je pre Juraja mimoriadne dôležitá, vďaka nej napreduje a hýbe sa vpred, ako tvrdí v priloženom videu. Zároveň svojím príkladom inšpiruje ostatných a je pripravený inšpirovať aj priaznivcov a zákazníkov značky Kia, končí sa tlačová správa od automobilky. Kia má všeobecne v obľube spolupracovať s významnými osobnosťami, aby upozornilna svoje vozidlá široké publikum. V minulosti sa tak značka spájala napríklad s futbalistom **Marekom Hamšíkom** či naším športovým chodcom **Matejom Tóthom**, v zahraničí Kia dlhé roky spolupracuje s **Rafaelom Nadalom**.

Zavidíme. Úprimne. Matej Tóth si od Kie prevzal najlepšie auto, aké kedy ponúkala

KIA si ani len nemôže priať lepší marketing, ako odovzdať svoje najlepšie auto jednému z najlepších slovenských športovcov.








Pokračujte na ďalší príspevok »