Franšízant novej reštaurácie McDonald’s na Nivách: Kuchyňa v Mekáči pracuje ako pit stop na F1
Pred dvoma rokmi ukončil svoje pôsobenie v automobilovom priemysle a nateraz zaparkoval v gastre. Andrej Barčák aktuálne prevádzkuje dve bratislavské reštaurácie pod zlatými oblúkmi. Za volant ho to však stále ťahá. V najbližšej sezóne sa preto plánuje vrátiť do neprofesionálnej rely.
Vydané Text: Erik Stríž


Andrej Barčák, franšízant novej reštaurácie McDonald’s na Nivách






Erik Stríž
Erik Stríž je slovenský motoristický novinár, bývalý šéfredaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Jeho autorské portfólio zahŕňa spravodajstvo, testy automobilov, motocyklov a úžitkových vozidiel a dopravnú poradňu. Zvýšenú pozornosť venoval legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti. Je tiež autorom dizajnu a loga webu Autoviny.sk
Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na redakcia@imotormedia.sk
LIFESTYLE / Nosiče bicyklov
Potrebujete odniesť aj 4 bicykle? Pre Thule EasyFold 3 žiadny problém
dlhodobý test / Škoda Superb Combi 1.5 TSI iV