Nový VW Taos, autá po neúspešnej emisnej, vývoj cien palív, vyfukovanie pneu na SUV | Nedeľník

V nedeľu pre vás pripravujeme výber správ. Toto sú najčítanejšie, najdôležitejšie a najpútavejšie príspevky z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 

Nové číslo auto motor a šport s Hyundai Tucson a Škodou Enyaq na titulke je už v predaji!

V tretí septembrový týždeň sme poslali do predaja nové októbrové číslo časopisu auto motor a šport

Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. Prevádzkujeme tiež špeciálny portál AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK, kde nájdete testy autoškoly – bez registrácie, bez reklám a úplne zadarmo. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách. ### VIDEOTESTY AMŠ ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

CENY PHM: Čo očakávať v najbližších mesiacoch? Na toto by sme sa mali pripraviť!

Aktuálne prebiehajúca pandémia pomohla znížiť ceny ropy, o ktorú je v súčasnosti obmedzený záujem. Od začiatku tohto roka sme v prvých mesiacoch mohli sledovať postupné znižovanie, **medzi prvou a druhou vlnou pandémie však došlo k miernemu oživeniu ekonomiky,** čo sa prejavilo aj na dočasnom zvýšení cien za palivo. Do konca decembra by však priemerné ceny mali už... Prečítať celé




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.