Nový Hyundai i30 N prináša veľké prekvapenie!

Športová divízia N priniesla značke Hyundai množstvo pozornosti, a tak má novinka na čom stavať. Tu sú prvé informácie o novej generácii.
Vydané  Text: 
Vynovená generácia modelu Hyundai i30N preberá základy dizajnového jazyka štandardných modelov. Kompletne prepracovaná je predná maska s modernými LED reflektormi aj zadné partie auta. A hoci je zvykom auto prvý krát ukázať s novou tvárou, v prípade tohto fešáka sme spravili výnimku. Už prvý pohľad prezrádza prečo. Zatiaľ čo predná maska našla inšpiráciu vo verzii i30 N Line, vzadu sa dizajnéri odviazali. Veď posúďte sami. Dve masívne pochrómované rúry miesto výfukov pôsobia brutálne. Úpravcovia si teda túto položku môžu z ponuky škrtnúť. Veľmi efektne emotívny dizajn podčiarkujú kované disky s priemerom 19 palcov. Toto všetko sa v podstate dalo čakať.
## Kde je to sľubované prekvapenie? Fanúšikovia klasických športiakov nad ním možno budú ohŕňať nos. Pre rovnako veľkú, ba možno aj väčšiu skupinu potenciálnych klientov, je to však novinka dňa. Okrem výbornej klasickej manuálnej prevodovky auto dostane aj novú vysoko výkonnú osemstupňovú dvojspojkovú prevodovku (N DCT). A písmeno N v jej označení naznačuje, že automat prešiel špeciálnym ladením, ktoré sa, okrem iného, prejavilo aj v špeciálnych módov vyhradených pre divíziu N. Ďalšie podrobnosti o novom Hyundai i30 N zverejnení spoločnosť už čoskoro.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.