26-ročná žena v Nitre rozliala a zapálila benzín na OMV, pozrite si dve autentické videá

Mladá žena z dosiaľ neznámych príčin podpálila rozliaty benzín na čerpacej stanici v Nitre.
Vydané  Text: 
V utorok 21.4.2020 o 20:35 hodine sa istá 26-ročná žena podpálila benzín na čerpacej stanici. Incident, o ktorom informovala polícia na svojej Facebook stránke, sa odohral na čerpacej stanici OMV v Nitre na Bratislavskej ulici. Motívy páchateľky nie sú zrejmé, jej konanie ale bolo zámerné, čo dokazujú dve videá zverejnené na internete. Nevedno, či sa chcela podpáliť aj ona a v poslednej chvíli si tento zámer rozmyslela, alebo mala zámer poškodiť iba exteriérové priestory čerpacej stanice. Na videách je ale vidieť, že v momente, ako benzín zapáli zápalkou, je z jeho vznietenia prekvapená a v jednej chvíli jej dokonca horí noha. Žena na zem pomocou najmenej dvoch tankovacích pištolí rozliala približne tridsať litrov benzínu, ktorý následne zapálila, jednalo sa o dve samotatné ohniská. „*Všetky záchranné zložky boli včera vo večerných hodinách vyslané k požiaru na benzínovom čerpadle na Bratislavskej ulici v Nitre. Mladá žena z doposiaľ nezistených príčin vyliala na dlažbu z viacerých stojanov asi po 30 litrov benzínu a zapaľovala ich. Bezprostredne po čine ju zadržali policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky. 26-ročná žena tak putovala na policajné oddelenie, kde sú s ňou vykonávané procesné úkony*,” uviedla Polícia SR z Nitrianskeho kraja.

Môžem na chvíľu zastaviť na parkovacom mieste „pre invalidov“? Odpovedáme na najčastejšie otázky o vyhradenom parkovaní

Parkovanie na vyhradených miestach pre držiteľov preukazu ťažko zdravotne postihnutých osôb má svoje pravidlá.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.