Hľadáte lacný karavan? Lada má riešenie za menej ako 16 000 eur!

**Túžite po dovolenke s karavanom alebo len hľadáte spôsob, ako si zaobstarať lacné bývanie v našom hlavnom meste?** Ruská spoločnosť zaoberajúca sa prestavbou áut na pojazdné domy predstavila nový model, ktorý vznikol z lacného modelu Granta. Firma tvrdí, že nový karavan ponúka maximálne pohodlie pre dve osoby, pričom na dĺžku si stále zachováva kompaktné rozmery (necelých 5 metrov)…. Prečítať celé
Vydané  Text: 

BEST CARS 2020: Hlasujte za najlepšie autá roka!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY!

**Túžite po dovolenke s karavanom alebo len hľadáte spôsob, ako si zaobstarať lacné bývanie v našom hlavnom meste?** Ruská spoločnosť zaoberajúca sa prestavbou áut na pojazdné domy predstavila nový model, ktorý vznikol z lacného modelu Granta. Firma tvrdí, že nový karavan ponúka maximálne pohodlie pre dve osoby, pričom na dĺžku si stále zachováva kompaktné rozmery (necelých 5 metrov). Priestor vo vnútri koncipovali do výšky, aj z tohto dôvodu má prestavba od zeme až po strop približne 2,5 metra. **Nechýba samostatná toaleta, kuchynka s varičom, chladnička či umývací drez.** Okrem klasických odkladacích priestorov nájdu cestujúci vedľa kuchynskej linky malú lavicu na sedenie a stôl. Sedaciu časť je pritom možné v priebehu niekoľkých minút transformovať na druhé lôžko. Veľmi atraktívna je však samotná cena takéhoto vozidla. **Základná verzia stojí v prepočte menej ako 16 000 eur, za luxusnejšie vybavenú si potom môžete priplatiť ďalších 8 000 eur navyše.** Dostupnosť na Slovenskom trhu zatiaľ nie je známa. V prípade dovozu by ste mali rátať s clom a nákladmi, ktoré môžu spočiatku zaujímavú cenu navýšiť o niekoľko tisíc. [FOTO V GALÉRII](https://www.autoviny.sk/galeria/30277-7/clanok-120312/lada-granta-karavan/lada-granta-karavan)




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!