Vodičský preukaz môžete teraz získať zadarmo! Toto sú podmienky:

Nadácia Volkswagen Slovakia spúšťa v spolupráci s Odborom dopravnej polície Prezídia Policajného zboru a organizáciou Úsmev ako dar **ďalší ročník charitatívneho projektu, ktorým chce pomôcť deťom a mladým ľuďom získať vodičský preukaz.** Táto iniciatíva sa zameriava v prvom rade na znevýhodnené deti vyrastajúce v centrách pre deti a rodiny. **Vďaka vodičskému preukazu tak budú mať vybraní uchádzači v budúcnosti… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Nadácia Volkswagen Slovakia spúšťa v spolupráci s Odborom dopravnej polície Prezídia Policajného zboru a organizáciou Úsmev ako dar **ďalší ročník charitatívneho projektu, ktorým chce pomôcť deťom a mladým ľuďom získať vodičský preukaz.** Táto iniciatíva sa zameriava v prvom rade na znevýhodnené deti vyrastajúce v centrách pre deti a rodiny. **Vďaka vodičskému preukazu tak budú mať vybraní uchádzači v budúcnosti lepšiu šancu uplatniť sa na trhu práce,** keďže mnohé pracovné ponuky už dnes vyžadujú od uchádzačov o zamestnanie oprávnenie viesť motorové vozidlo. Tento ročník sa organizácia rozhodla podporiť až dvadsať detí, ktorým pokryje náklady na vodičský preukaz! Doteraz v podobných projektoch už pomohla nadácia týmto užitočným spôsobom viac ako 200 deťom.

Ako môžeš získať príspevok na vodičský kurz?

Prihlásiš sa prostredníctvom online prihlášky, ktorú nájdeš [tu](https://docs.google.com/forms/d/1LjQJMUdVGhTkE3vwJXgFHufXOo__BwBOAu98ZZVOiiE/viewform?chromeless=1&edit_requested=true). Dôležitá je tvoja motivácia, ktorú uvedieš do prihlášky. Hodnotiaca komisia vyberie 20 z vás, ktorí získajú finančný príspevok na vodičský preukaz. Týmto dvadsiatim budú pridelené autoškoly, v ktorých absolvujú vodičské kurzy. Vlastný finančný vklad bude predstavovať iba 50 €.

Časový harmonogram:

Júl 2019 – august 2019 -> prijímanie žiadostí September 2019 -> zasadnutie komisie a výber 20 uchádzačov Október 2019 – október 2020 -> absolvovanie vodičských kurzov Zdroj: Nadácia VW **–KONIEC ČLÁNKU–**

VIDEO: Porovnali sme BMW X7 M50d s Daciou Lodgy!




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »