Slovenský Hyundai má nového prezidenta, je ním YoungJin Lee

Alexa Kima, ktorý prijal výzvu šéfovať českému Hundaiu, nahradil od 13. mája pán YounJin Lee. Slovenský Hyundai je organizačnou zložkou Hyundai Motor Czech, s.r.o.
Vydané  Text: 

Nový prezident Hyundai Motor Slovakia, pán YoungJin Lee.
Hyundai Motor Slovakia, autorizovaný importér vozidiel značky Hyundai na Slovensku, má od 13. mája 2019 nového prezidenta. Je ním skúsený manažér YoungJin Lee, ktorý má s riadením európskeho trhu viac ako 10-ročné skúsenosti. Nový prezident slovenského importéra značky Hyundai, pán YoungJin Lee pôsobí v štruktúrach kórejskej automobilky od roku 1993. Európsky trh mu je dôverne známy, keďže od roku 2009 zastával rôzne manažérske pozície v Hyundai Motor Europe. Jeho prvoradým cieľom je pokračovať v posilňovaní vzťahov s obchodnými partnermi na Slovensku. „Som šťastný, že mám príležitosť pôsobiť na najrýchlejšie rastúcom trhu v Európe. Verím, že aj moja rodina, ktorá čoskoro na Slovensko príde, ocení slovenskú pohostinnosť a krásy tejto krajiny,“ hovorí nový prezident slovenského Hyundaiu, YoungJin Lee. YoungJin Lee strieda na pozícii prezidenta slovenského Hyundaiu doterajšieho prezidenta Yongjin Kima, ktorý sa stal novým šéfom importéra Hyundai v Českej republike. Hyundai Motor Czech, s.r.o., organizačná zložka Slovakia (ďalej len „Hyundai Slovensko“), je autorizovaným importérom značky Hyundai na Slovensku. V roku 2018 odovzdal zákazníkom v spolupráci so sieťou autorizovaných predajcov 7.621 osobných automobilov, čo predstavuje nárast o 6% v porovnaní s rokom 2017. Hyundai sa tak stal 3. najpredávanejšou značkou osobných áut na Slovensku s trhovým podielom 7,8%.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.