Prirodzená a úprimná Tereza Turzová bojuje o titul Miss Drive 2019. Pozrite si jej video

Je nielen krásna, ale pôsobí veľmi sympaticky, prirodzene a úprimne. V dokrútke síce prvoplánovo netvrdí, že by bola vášnivou motoristkou, ale otvorene hovorí o tom, ako by jej Hyundai i30 Fastback zjednodušil život. Už viete, že vyhrať Hyundai i30 Fastback môžete na týždeň vyhrať aj vy? Stačí hlasovať na stránke missdrive.sk.
Vydané  Text: 
### Hyundai Miss Drive č. 6: Tereza Turzová (Púchov) Najmladšia súťažiaca tohto ročníka, ktorá má energie na rozdávanie. Je tretiačkou na gymnáziu v Bytči a odmalička chcela byť modelkou, čo sa jej pred štyrmi rokmi splnilo. Vo voľnom čase rada športuje a baví ju aj maľba a kreslenie. **Vek**: 18 rokov
**Výška**: 175 cm
**Povolanie**: Gymnázium Bytča
**Znamenie**: váhy


Miss Drive 2019 je sprievodnou súťažou aktuálneho ročníka najslávnejšej slovenskej súťaže krásy **Miss Slovensko 2019**, ktorej hlavným automobilovým partnerom je značka Hyundai. Ako každý rok, aj tentokrát sa prostredníctvom hlasovania uchádza o priazeň verejnosti dovedna 12 finalistiek, ktoré sa nesnažia osloviť prvoplánovo iba krásou, ale aj svojou osobnosťou a charizmou. > Hlasovať za svoju MISS DRIVE 2019 môžete hlasovať výhradne na webovej stránke [MissDrive.sk](https://www.missdrive.sk?utm_source=autoviny). Vďaka svojmu hlasu pre jednu z 12 finalistiek sa môžete zapojiť do súťaže o hodnotnú výhru: HYUNDAI i30 FASTBACK!

Hlasujte za Miss Drive 2019 a vyhrajte Hyundai i30 Fastback




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!