Predstavujeme 1. finalistku Miss Drive: Natália Hrušovská z Nitry

Prečo by sa mala Natália stať novou Hyundai Miss Drive 2019? Vraj sú autá jej vášňou už od osemnástich rokov. Pozrite si jej celú videovizitku a ak sa vám Natália zapáči, dajte jej hlas.
Vydané  Text: 
### Hyundai Miss Drive č.1: Natália Hrušovská (Nitra) Študentka medzinárodných vzťahov a diplomacie v Banskej Bystrici sa vo voľnom čase venuje modelingu, vďaka ktorému už precestovala viacero krajín. K jej záľubám patrí joga, zdravé varenie, ale i krížovky, ktoré nosí všade so sebou. **Vek**: 21
**Výška**: 183 cm
**Povolanie**: Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici – Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov
**Znamenie**: blíženci

> [Hlasuje za Natáliu na stránke MissDrive.sk](https://www.missdrive.sk/finalistka/natalia-hrusovska?utm_source=autoviny)
Miss Drive 2019 je sprievodnou súťažou aktuálneho ročníka najslávnejšej slovenskej súťaže krásy **Miss Slovensko 2019**, ktorej hlavným automobilovým partnerom je značka Hyundai. Ako každý rok, aj tentokrát sa prostredníctvom hlasovania uchádza o priazeň verejnosti dovedna 12 finalistiek, ktoré sa nesnažia osloviť prvoplánovo iba krásou, ale aj svojou osobnosťou a charizmou. > Hlasovať za svoju MISS DRIVE 2019 môžete hlasovať výhradne na webovej stránke [MissDrive.sk](https://www.missdrive.sk?utm_source=autoviny). Vďaka svojmu hlasu pre jednu z 12 finalistiek sa môžete zapojiť do súťaže o hodnotnú výhru: HYUNDAI i30 FASTBACK! Hlasujte za Miss Drive 2019 a vyhrajte Hyundai i30 Fastback








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.