MEGAgaléria: Novinky autosalónu vo Viedni a najdôležitejšie informácie

Nebaví vás už sedieť pred televízorom a pozerať rozprávky? Tak sa zdvihnite a pozrite si na autosalóne vo Viedni najnovšie autá!
Vydané  Text: 
Viedenský autosalón otvára sezónu automobilových výstav a keďže to zo Slovenska nie je ďaleko, mnohí priaznivci mu venujú spoju pozornosť. **Mnohokrát sa na ňom v našom regióne prvý raz predstavia autá, ktoré sa čoskoro objavia aj u predajcov.** Alebo autá, o ktorých zatiaľ píšeme iba na našich stránkach a ešte sme ich nevideli naživo. A v tom je Viedeň s jej autosalónom výnimočná. Americké autosalóny bývajú už minulosťou a do Ženevy ďaleko. Preto vás pozývame na prehliadku toho, čo vo Viedni istotne uvidíte.

Ponuka noviniek je bohatá, návšteva sa vám určite oplatí. Stačí pohľad na zoznam najzaujímavejších noviniek:

Audi e-tron BMW radu 3 BMW Z4 BMW X7 Citroën C5 Aircross Cupra Ateca Ford Focus Active Ford Ranger Raptor Honda HR-V Turbo Sport Kia ProCeed Lamborghini Aventador SVJ Lexus UX Lexus ES Mercedes-Benz GLE Mercedes-Benz Triedy B Mercedes-AMG A 35 Mercedes-AMG ONE Mini Electric Peugeot 508 SW Renault Kadjar Rolls-Royce Cullinan SEAT Tarraco Škoda Kodiaq RS Škoda Scala Tesla Model 3 Toyota RAV4 VW T-Cross VW I.D. Buzz Cargo V samostatnej sekcii sa predstavia elektrické automobily a pre návštevníkov je pripravená aj terénna dráha. Špecialisti z rakúskeho automobilového klubu vás na nej **prevezú v najrôznejších modeloch SUV, pick-upov a terénnych vozidiel, pričom vám počas jazdy vysvetlia správnu techniku jazdy v teréne.** Pokiaľ teda ešte neviete, čo budete robiť cez víkend, môže byť návšteva autosalónu v rakúskej metropole zaujímavým programom. V tom istom termíne sa na tom istom mieste navyše koná aj veľtrh cestovného ruchu Ferien Messe. **Takže okrem nového auta si môžete vybrať aj letnú dovolenku. A hneď začiatkom roka zabijete dve muchy jednou ranou.** Výstavisko Messe Wien nájdete pri Prátri na Trabrennstraße 3, 1020 Wien, dáta pre navigáciu: N 48.21269 E 16.41199. Brány sú otvorené do nedele 13. 1. každý deň v čase od 9:00 do 18:00. **Vstupné cez víkend je 14,9 € na osobu, deti nad 11 rokov platia 10 €, mladšie majú vstup zdarma.** V ponuke nájdete aj rôzne kombinácie zvýhodnených rodinných lístkov. Od 12 € kúpite lístky online. Prajeme vám príjemný zážitok. Či už z návštevy autosalónu, alebo z prehliadky našej galérie.




Okolo áut a motoriek sa pohybujem odmalička, aj keď sme nikdy v rodine nemali Škodu 105/120. Za jeden z najväčších výkonov považujem generálku Žiguláka, ktorou sme s kamarátmi zložili praktickú maturitu na dopravnej priemyslovke. Na autách ma zaujímajú technické riešenia a inovácie, preto mi je ľúto, že v ostatnej dobe sa dozvedáme viac o konektivite a o mobilnom internete v autách než o novinkách v motoroch, nápravách a prevodovkách. Podľa mňa by auto malo mať charakter a aspoň trochu komunikovať s vodičom. Na autonómne jazdenie sa zatiaľ pozerám skepticky, aj keď časom môže byť riešením najmä v mestách. Baví ma cestovanie, komunikácia s ľuďmi a rozširovanie obzorov.




Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.