VYHLÁSENIE SÚŤAŽE o 2x vstup do wellness v hoteli Patince! Stačí odpovedať na jednoduchú otázku.

Aj tento týždeň vám časopis auto motor a šport priniesol možnosť vyhrať hodnotné ceny! Od minulého týždňa ste sa mohli zapojiť do súťaže o dve vstupenky na 3-hodinový vstup do bazénového sveta pre dve osoby vo Wellness hoteli Patince **** – platné do 31.12.2018. Vďaka dvom lístkom budete mať jedinečnú príležitosť uniknúť pred stresom okolitého uponáhľaného sveta…. Prečítať celé
Vydané  Text: 
Aj tento týždeň vám časopis auto motor a šport priniesol možnosť vyhrať hodnotné ceny! Od minulého týždňa ste sa mohli zapojiť do súťaže o dve vstupenky na 3-hodinový vstup do bazénového sveta pre dve osoby vo Wellness hoteli Patince **** – platné do 31.12.2018. Vďaka dvom lístkom budete mať jedinečnú príležitosť uniknúť pred stresom okolitého uponáhľaného sveta. Stačí, ak tento týždeň odpoviete na ďalšiu jednoduchú otázku, týkajúcu sa aktuálneho vydania motoristického časopisu auto motor a šport č. 12/2018.
## Súťaž s najčítanejším slovenským motoristickým magazínom auto motor a šport č. 12/2018 o dve vstupenky na 3-hodinový vstup do bazénového sveta pre dve osoby vo Wellness hoteli Patince – platné do 31.12.2018! ### Súťažná otázka znela: Akému produktu sme sa venovali v EXTRA téme časopisu auto motor a šport č. 12/2018? ### Správna odpoveď: Hodinky ### Do súťaže za zapojilo celkovo 52 ľudí, všetci odpovedali správne. Za výhercu sme v náhodnom losovaní vybrali používateľa Facebooku s uvedeným menom Danka Sabolová, ktorý odpovedal správne na súťažnú otázku 24. novembra 2018 o 14:32 hodine. Výherca bude kontaktovaný prostredníctvom Facebooku v priebehu niekoľkých hodín od vyhlásenia so žiadosťou o doručenie adresy pre dodanie lístkov. Prípadne nás môže kontaktovať na adrese striz@imotormedia.sk. ODPOVEDAJTE KOMENTÁROM NA NAŠOM FACEBOOK STATUSE, ALEBO POD PRÍSPEVKOM NA STRÁNKE AUTOVINY.SK **DO PONDELKA 26.11.2018**! VÝHERCU VYHLÁSIME NA NAŠEJ FACEBOOKOVEJ STRÁNKE V PRIEBEHU ROVNAKÉHO PONDELKA. Odpoveď nájdete v aktuálnom vydaní časopisu auto motor a šport č. 12/2018.


Patince sú obec na Slovensku v okrese Komárno. Bazénový svet vo **Wellness Hoteli Patince** **** (wellnesspatince.sk) využíva vodu z vlastného termálneho prameňa Hévíz s teplotou 27°C, ktorý vyviera z hĺbky 200 m. Termálna voda v Patinciach sa vyznačuje vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov a vďaka tomu veľmi priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo a proti jeho chorobám.
Bazénový svet vo Wellness Hoteli Patince ****
**Bazénový svet je komplex bazénov** s využitím vody z termálneho vrtu, ktorá je špeciálne upravovaná tak, aby bola zdravotne a hygienicky vyhovujúca. Bazénový svet ponúka napríklad: * rímsky bahenný kúpeľ; * veľký relaxačný bazén; * kľudový bazén; * vírivku; * detský vnútorný bazén; * detský vonkajší bazén; * a vonkajší letný bazén.


(zdroj: wellnesspatince.sk) ### Skrátený štatút súťaže – termín konania súťaže :
**23.11.2018 (15.00 hod) do 26.11.2018 (12:00 hod)**

– termín vyhlásenia výhercov súťaže :
**26.11.2018 (po 12:00 hod)**

– podmienky zapojenia sa do súťaže:
**Odpoveď na súťažnú otázku v termíne konania súťaže**

– súťažná otázka:
**Akému produktu sme sa venovali v EXTRA téme časopisu auto motor a šport č. 12/2018?**

– špecifikácia ceny:
**dva lístky na 3-hodinový vstup do bazénového Wellness sveta Patince**

Pre úplné znenie všetkých pravidiel súťaže si prečítajte našu stránku **autoviny.sk/sutaze** a kompletný **Štatút súťaže**, ako aj  Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží pre Facebook. Foto: www.wellnesspatince.sk








Pokračujte na ďalší príspevok »



Slovensko

Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.