Nedeľník: Najčítanejšie články týždňa #46

Nové číslo auto motor a šport, Škoda pripravuje 5 nových modelov, koľko bude stáť elektromobil od VW, test Kia Ceed či elektromobilu Renault ZOE.
Vydané  Text: 
### Neprehliadnite: Výber najpopulárnejších článkov za posledný týždeň Každý týždeň zverejňujeme desiatky nových príspevkov a je veľmi ľahké stratiť s nimi krok. Sú to príspevky, ktoré môžete prečítať na našej stránke autoviny.sk alebo na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko. Preto každú nedeľu prinášame formát **Nedeľník**, v ktorom nájdete súhrn toho najzaujímavejšieho a najčítanejšieho za úplynulý týždeň. Pripomínam aj **anketu BEST CARS 2019**, do ktorej vám odporúčam sa zapojiť, môžete nielen vybrať auto roka, ale aj vyhrať mesiac s BMW radu X alebo pobyt v úžasnom hoteli. Okrem toho chcem upozorniť aj na aktuálnu skvelú akciu: pri kúpe ročného predplatného magazínu auto motor a šport dostanete ako darček krásny kávovar Tchibo Pure, prípadne budete zaradení do súťaže o množstvo hodnotných cien.

BEST CARS 2019: Hlasujte za najlepšie autá tohto roka a vyhrajte BMW X na mesiac!

Anketa, v ktorej o najlepších autách roka rozhodujete VY! Zapojením sa do súťaže automaticky postupujete do losovania o hodnotné výhry pre súťažiacich!

### Za aktuálny 46. týždeň v roku 2018 vyberáme nasledovné príspevky:

Nové vydanie auto motor a šport č. 12/2018 už v predaji!

Obrovská porcia redakčných autotestov, nová Škoda Scala, historické i technologické témy, rozhovory a tajné projekty. V novom čísle auto motor a šport č. 12/2018 určite nájdete práve to, čo vás zaujíma najviac,

Ubehlo 105 rokov od záhadnej smrti Rudolfa Diesla, tvorcu naftového motora

Rudolf Diesel vytvoril motor, ktorý sa stal štandardom pohonu stroj v širokom spektre priemyslov, vrátane toho automobilového. Nebol však prvý, koho napadlo takto zdokonaliť spaľovací motor.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.