Autá Subaru patria k najspoľahlivejším na svete. Toto je dôkaz!

Až 97 % áut značky Subaru, vyrobených za posledných desať rokov, stále jazdí.
Vydané  Text: 
Slovinský hudobník, Jerner „Jerry“ Jung, si na odporúčanie svojho kamaráta ešte v roku 1998 kúpil prvú generáciu modelu Forester, ktorá mu slúži dodnes. **Na tom by nebolo nič zaujímavé, keby sa Jerrymu na sériovom aute nepodarilo prejsť viac ako 1 000 000 kilometrov bez väčšej poruchy.** Počas dvoch desaťročí pritom svoje auto vôbec nešetril, práve naopak! Subaru používal za každého počasia na cestách rôznej kvality. Podľa neho stojí za spoľahlivosťou najmä starostlivosť: „Vždy som si dal záležať na pravidelnej údržbe. **Auto ešte dnes obsahuje zhruba 70 % pôvodných komponentov.“**
Jerryho ocenil aj prezident a CEO Subaru Europe Masamichi Kudo: „Blahoželáme Jerrymu k tomuto míľniku a teší nás, že sa o svoje Subaru tak dobre staral. Jeho Forester s viac ako miliónom najazdených kilometrov je ďalším dôkazom životnosti našich áut. **Sú vyrobené tak, aby vydržali naozaj dlho.“** Subaru si získalo reputáciu výrobou húževnatých áut, ktoré úspešne odolávajú vplyvu prostredia i času. **Viac ako 97 % vozidiel Subaru, predaných v Európe za posledných 10 rokov, je stále na cestách.**
Hudobník, posilnený úspechom svojho prvého Subaru, si **po rokoch zaobstaral aj tretiu generáciu modelu Forester, na ktorej už stihol najazdiť viac ako 150 000 km.** Veríme, že sa Jerrymu o pár rokov podarí dosiahnuť rovnaký úspech aj s novším modelom.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.