Nová Impreza sa začne predávať už tento piatok. Cena neteší, ale očakávali sme ju.

Nová Impreza spúšťa predaje spoločne s odolným kombi/ crossoverom Subaru XV.
Vydané  Text: 
„Návrat legendárneho modelu Impreza do Európy už má aj svoje číselné vyjadrenie. Novinka je na Slovensku k dispozícii od 19 990 €,“ uvádza slovenský distribútor vozidiel Subaru. Za túto cenu bude možné získať verziu s motorom 1.6i ES Classic a s automatickou prevodovkou, pričom nová Impreza ponúkne vskutku pestrú paletu bezpečnostných technológií a funkcií pre komfort. Subaru tento balíček pomenovalo EyeSight a obsahuje funkcie automatického protikolízneho brzdenia, adaptívneho tempomatu, protikolízneho riadenia škrtiacej klapky či udržiavania vozidla v jazdnom pruhu – to už v štandardnej výbave.
Subaru Impreza 2018
Za príplatok päť a pol tisíca eur sa bude Impreza dodávať vo verzii 1,6 CVT Style Navi, ktorá je vybavená aj funkciami ako asistent diaľkových svetiel a systém detekcie vozidiel vzadu, vyhrievanie predných sedadiel, spätných zrkadiel a odmrazovanie stieračov, LED stretávacie i diaľkové svetlá s funkciou natáčania do zákrut, ale aj dvojzónovú automatickú klimatizáciu, volant a hlavicu radiacej páky v koži a 17-palcové zliatinové disky.
Subaru Impreza 2018
Celkovo sa v ponuke predajcov bude objavovať v 8 farebných prevedeniach laku (biela, strieborná, šedá, čierna, dvakrát červená a dvakrát modrá).

Nové Subaru XV

Spoločne s novou Imprezou sa od tohto piatka začne predávať aj nové Subaru XV. Ponúkať sa bude s cenami od 25 490 eur vyššie, motorické verzie ponúkne takisto iba dve: 1.6i-S ES a 2.0i-S ES.
Subaru XV 2018
XV je vybavený systém EyeSight ako Impreza, pridáva však systém X-Mode pre jazdu v ľahkom teréne a na nespevnených povrchoch. Základná výbava sa volá Comfort, vyššia výbava Style NAVI pre obe motorizácie pridáva navigačný systém a balík pokročilej bezpečnostnej výbavy. Subaru XV ponúkne až deväť možných lakov karosérie, v porovnaní s Imprezou pridáva navyše „Cool Grey Khaki“ a výraznú oranžovú.











Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.