VIDEO: Jeremy Clarkson a jeho ďalší „geniálny“ nápad! Kvôli tomuto rozrezal Alfu Romeo 156 na polovicu.

Kto bude v druhej sérii jazdiť na rozrezanej Alfe?
Vydané  Text: 
Už prednedávnom sme vás informovali o zmenách, ktoré zasiahli najpopulárnejšiu show o autách na svete -The Grand Tour. Aj keď prvú sériu hodnotíme pozitívne, niektoré pasáže sa nepodarili. Ľudí hnevala najmä nezaujímavá postava Američana, ktorým chceli nahradiť postavu Stiga z Top Gearu. Diváci si na nového jazdca nevedeli zvyknúť, čo si neskôr všimli aj samotní producenti. Mike Skinner tak po dohode s predstaviteľmi Amazonu z projektu vystúpil.
Trápne boli aj scénky, v ktorých cestou do štúdia „zomierali“ slávne celebrity. Ani túto chybu už nechcú zopakovať, a tak dali trom hlavným protagonistom relácie novú úlohu – vymyslieť niečo zaujímavejšie. Bohužiaľ, ako prvý prišiel s nápadom Jeremy. Podľa neho by mali celebrity jazdiť na rozrezanej Alfe Romeo 156. Ako sa ale ukázalo, takéto auto nie je veľmi dobre ovládateľné a tento nápad pravdepodobne skončí v koši. Isté ale je, že súčasťou novej série budú aj tradičné rozhovory s celebritami.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!


ODPORÚČANÉ



Inzercia

Advertisement