Pozor na to, kam otvárate dvere. Najlepšie priamo do frekventovanej cesty! (video)

Najnovšia kompilácia nehôd poukazuje opäť na aroganciu a nepozornosť.
Vydané  Text: 

Asi každý, kto často jazdí, sa už niekedy stretol s nehodou v jej akejkoľvek podobe – či už ako jej priamy účastník alebo svedok. Tieto videá zozbierané do jednej dlhšej kompilácie sú momentálne hitom na YouTube, ľudia si ich radi prezerajú a potom hodnotia, ktorý z účastníkov spravil chybu a ktorý mal konať inak.

Pravda je taká, že od počítača sa komentuje jednoducho, v reálnom svete rozhodujú zlomky sekundy a aj chvíľková nepozornosť. Stačí, aby na mobil prišla esemeska, vodič na sekundu upriamil pohľad na displej a práve vtedy si nejaký šampión zmyslel, že prebehne cez cestu tempom dôchodcu. Na najnovšej kompilácii nehôd nikto neprišiel o život (usudzujeme tak podľa ich vážnosti), poukazuje však na častý a skoro neodmysliteľný problém aj slovenských ciest – aroganciu, nevšímavosť, snáď aj ľahostajnosť. Ľudia skrátka so svojimi autami parkujú kde sa im zachce, hoci aj na frekventovanej ceste, nevšímavo vystupujú zo svojho auta priamo do pruhu s prebiehajúcimi vozidlami, nesledujú značky upozorňujúce na potrebu prednosti alebo jednoducho idú bez rešpektu za svojím cieľom – hoci sa k nemu v dôsledku nehody ani nedostanú včas. Video slečny vystupujúcej z Audi A5 začína od času 00:29. Pozn.: Vo videu nie sú žiadne drastické zábery ani zranenia ľudí.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!