Aktualita

Nový prémiový pneuservis v sieti POINT S Slovakia

Nový prémiový pneuservis Fleet Cars v Prešove ponúka zákazníkom najmodernejšiu technológiu na presun, prezúvanie a vyvažovanie pneumatík.

Vydané  Text: 

Otváranie nového autoservisu / pneuservisu v dnešnej dobe vyžaduje nemalú dávku odvahy a odhodlania. Majiteľ nového prémiového pneuservisu Fleet Cars, p. Radovan Bekeč však mal svoj cieľ, ktorý sa mu aj podarilo splniť.

Aj keď prevádzkuje servis pre nákladné vozidlá, ku ktorému pribudla prevádzka pneuservisu / autoservisu pre osobné, cítil, že na trhu je ešte stále nedostatok pneuservisov, ktoré by sa zameriavali na náročnejších a fleetových zákazníkov s vozidlami strednej a prémiovej / luxusnej triedy.

Ako člen medzinárodnej siete pneuservisov Point S  je napojený priamo na renomovaných výrobcov pneumatík : Continental / Barum / Matador / Semperit, Michelin / BFGoodrich, Pirelli, Bridgestone / Firestone, Hankook / Laufenn, Yokohama, Vredestein.

Vďaka vlastným skúsenostiam, úsiliu a prepojeniu s najväčšou celosvetovou sieťou pneuservisov PointS otvoril v októbri 2023 nový prémiový pneuservis Fleet Cars svoje brány zákazníkom.

Na otvorenie prišli aj zástupcovia výrobcov pneumatík, ktorí tam predstavili svoje technológie a novinky v segmente osobných vozidiel. Značky ako Continental, Pirelli, Hankook alebo Yokohama prišli podporiť progresívne myslenie p. Bekeča a podelili sa s návštevníkmi o svoje znalosti z oblasti pneumatík.

Nový prémiový pneuservis Fleet Cars v Prešove ponúka zákazníkom najmodernejšiu technológiu na presun, prezúvanie a vyvažovanie pneumatík.

Inzercia

Pracovníci pneuservisu pristupujú k práci profesionálne a zodpovedne hneď od príchodu vozidla do servisu. Veľký dôraz sa kladie na manipuláciu s kolesami pri presúvaní od vozidla.

Fleet Cars ako jeden z mála pneuservisov disponuje prezúvacou linkou, ktorá uľahčí a zefektívni prácu pri procese prezúvania kolies. Kolesá nie sú presúvané medzi zariadeniami po vlastnej osi ale všetky prístroje sú prepojené a kolesá sa posúvajú po linke medzi jednotlivými stanovišťami.

pneuservis FleetCars Prešov

Pre správne vyváženie je veľmi dôležitá čistota kolies, preto je používanie umývačky kolies v pneuservise samozrejmosťou.

Všetky pneumatiky prezúvané v prémiovom pneuservise Fleet Cars sú nahustené dusíkom aby bol zabezpečený konštantný tlak počas každej jazdy vozidlom.

Väčšiu precíznosť a kvalitu pri prezúvaní zabezpečujú v prémiovom pneuservise Fleet Cars profesionálne stroje značky Hunter. Pneuservis disponuje dokonca automatizovaným prezúvacím strojom Hunter na runflatové pneumatiky, ktoré Vám kolesá prezujú presne a bezpečne, bez poškodenia disku alebo pneumatiky.

prezúvanie Prešov

Ako partnerský pneuservis celosvetovej siete Point S má Fleet Cars v ponuke aj kvalitné pneumatiky PointS, ktoré sú vyrábané v závodoch Continental v Európe.

Samozrejmosťou je sezónne uskladnenie pneumatík alebo kompletných kolies a predaj doplnkového tovaru ako sú :

  • Zliatinové a oceľové disky
  • Kompletné dojazdové kolesá
  • Snímače TPMS
  • Textilné snehové reťaze
  • Strešné nosiče, strešné boxy, nosiče bicyklov a lyží
  • Strešné stany
  • Autokozmetika AutoGlym

Okrem pneuservisných služieb ponúka prémiový pneuservis aj servisné práce:

  • Servis klimatizácií
  • Výmenu autobaterií
  • Podvozkový servis
  • Dekarbonizáciu motorov
  • Olejový servis
  • Servis bŕzd

Pre zákazníkov je k dispozícii samostatná komfortná miestnosť vybavená všetkým potrebným zariadením aby spríjemnila čakanie. Na tých, ktorí chcú čakanie vyplniť prácou na počítači, čaká pracovný stôl s kreslom a pripojením na internet. Samozrejmosťou je lahodná káva alebo čaj. Prácu na svojom aute môže zákazník sledovať priamo z oddychovej miestnosti.

Budúcnosť v automobilovom priemysle patrí hybridným a elektrickým vozidlám. Majiteľ prémiového servisu Fleet Cars, p. Radovan Bekeč si je toho vedomý a preto je jeho ďalším cieľom rozšíriť služby o servisné práce práve pre tieto vozidlá. Pracovníci servisu absolvovali školenia na túto tematiku aby pripravili technické zázemie pre budúce servisné práce. Je len otázkou času kedy sa ďalší sen stane skutočnosťou.









Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.