ROZHOVOR

Orlen je najrýchlejšie rastúcou sieťou čerpacích staníc

Na Slovensku pribúda čoraz viac čerpacích staníc v červeno-bielych farbách a s charakteristickým logom orla. Prevádzkuje ich medzinárodná skupina ORLEN, ktorá pod Tatry prináša kvalitné palivá so zameraním na komfort zákazníka pri návšteve čerpacej stanice. „Chceme sa stať dvojkou na slovenskom trhu,” hovorí Jan Suchocki, riaditeľ siete ORLEN na Slovensku.

Vydané  Text: 

ORLEN je na Slovensku stále relatívne novým hráčom, no čoraz intenzívnejšie sa dostáva do povedomia širokej verejnosti. Aké sú vaše ciele?

Na trh sme vstúpili v roku 2019 otvorením svojej prvej prevádzky v Malackách. Na našom trhu sme zatiaľ relatívne krátko, prinášame so sebou overené a úspešné know-how z ďalších piatich krajín. Okrem Slovenska pôsobíme v Poľsku, Česku, Maďarsku, Nemecku i Litve, celkovo prevádzkujeme viac než tritisíc čerpacích staníc.

Žiaden iný prevádzkovateľ čerpacích staníc nerastie na našom trhu takým rýchlym tempom ako práve táto medzinárodná skupina.

Áno, máme smelé plány a chceme sa rýchlo zaradiť medzi najväčších hráčov na trhu. Našu osvedčenú kvalitu v podobe aditivovaných palív a chutného občerstvenia nájdete už na 90 rôznych miestach na Slovensku. K dispozícii je 59 staníc s obsluhou a 31 samoobslužných staníc ORLEN Express, ktoré konkurujú nízkonákladovým konkurentom. Naším konečným cieľom je stať sa dvojkou na trhu, čiže najväčším zahraničným reťazcom.

Ján Suchocki, riaditeľ maloobchodnej siete ORLEN Slovensko

Aké palivá ponúkate?

Inzercia

Na čerpacích staniciach ORLEN si môžu zákazníci vybrať spomedzi štandardného paliva Efecta a prémiového paliva Verva. Popri aditivovaných palivách Efecta 95 a Efecta Diesel môžu motoristi na vybraných čerpacích staniciach natankovať prémiové Verva 100 a Verva Diesel. Verva 100 je prémiový 100-oktánový benzín s jedinečným zložením a vlastnosťami aj v rámci celého slovenského trhu.

Aké sú hlavné prednosti týchto palív?

Za hlavnú prednosť našich palív považujeme čistiace schopnosti overené motorovými testami v nezávislých akreditovaných laboratóriách. Všetky naše palivá obsahujú na mieru vytvorené balíčky aditív. Práve vďaka nim majú palivá Efecta čistiaci účinok na motor i palivovú sústavu a prémiové palivá Verva pridávajú ešte aj citeľné zvýšenie výkonu. Naše pohonné hmoty systematicky testujeme v štyroch fázach od výroby až po kontrolu na samotných čerpacích staniciach.

Aké občerstvenie ponúkate svojim zákazníkom?

Máme širokú ponuku doplnkových nepalivových výrobkov a občerstvenia. Zákazníci môžu využiť ponuku občerstvenia známu z obľúbeného medzinárodného gastronomického konceptu STOP CAFE. Vďaka medzinárodného presahu nájdu motoristi na čerpacích staniciach ORLEN na Slovensku štýl občerstvenia, na aký sú zvyknutí zo svojich ciest v Česku či Poľsku. K obľúbeným produktom pribúdajú lokálne špeciality. Z ponuky STOP CAFE môžeme spomenúť vyhlásené hotdogy s niekoľkými príchuťami i lahodnú fair-trade kávu, ktorá sa podľa tajného receptu mieša až v Belgicku. Samozrejmosťou sú obľúbené energetické drinky Verva a rôzne variácie zdravých jedál a nápojov.

Je možné v sieti ORLEN používať nejakú zľavovú kartu?

Samozrejme. Pre súkromných zákazníkov ponúkame naše vlastné palivové karty Tankarta EASY, s ktorými môžete získať zľavu na každý liter paliva. Tankarta BUSINESS je určená predovšetkým podnikateľom a fi rmám a poskytuje im niekoľko výhod v súvislosti s tankovaním ich firemného vozového parku. Viac informácií o oboch kartách nájdete na našej webovej stránke www.orlen.sk.

TANKARTA Easy a TANKARTA Business. Prvé karty, s ktorými naozaj ušetríte na každom litri paliva. Viac informácií na webovej stránke www.orlen.sk/tankarta









Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.