Škoda testuje Kodiaq RS na Nürburgringu! Za volant posadili hviezdu z Top Gearu

Škoda ešte pred spustením predaja ostrého SUV poslala pretekárku Sabine Schmitzovú na rekordnú jazdu Zeleným peklom. Česká automobilka tak prezentuje mimoriadny výkon tohto sedemmiestneho SUV. Upútavka ukazuje, s akým sústredením vysoko profesionálny tím pripravuje toto výkonné SUV na rekordnú jazdu po legendárnej Severnej slučke (Nordschleife) nemeckého Nürburgringu. Zábery vo videu upriamujú pozornosť na nový model ŠKODA… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Škoda ešte pred spustením predaja ostrého SUV poslala pretekárku Sabine Schmitzovú na rekordnú jazdu Zeleným peklom. Česká automobilka tak prezentuje mimoriadny výkon tohto sedemmiestneho SUV. Upútavka ukazuje, s akým sústredením vysoko profesionálny tím pripravuje toto výkonné SUV na rekordnú jazdu po legendárnej Severnej slučke (Nordschleife) nemeckého Nürburgringu. Zábery vo videu upriamujú pozornosť na nový model ŠKODA KODIAQ RS, zatiaľ ešte zahalený v športovo poňatých maskovacích farbách. Kompletné video z rekordnej jazdy bude zverejnené vo štvrtok 14. júna. Nová ŠKODA KODIAQ RS svoju oficiálnu svetovú premiéru zažije v októbri na autosalóne v Paríži.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Slovensko

Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.