Ďakujeme! auto motor a šport je stále najčítanejší auto-moto časopis na Slovensku

Podľa prieskumu MML-TGI agentúry MEDIAN SK je časopis auto motor a šport najčítanejším slovenským auto-moto časopisom, online titul Autoviny.sk zasa patrí k dlhodobým lídrom v čítanosti v krajine.
Vydané  Text: 
Najnovší graf čítanosti motoristických časopisov vychádzajúcich v Slovenskej republike z prieskumu MML-TGI od agentúry MEDIAN SK, s.r.o. (*druhý polrok 2020*) odhalil, že časopis auto motor a šport v podstatnej miere prekonáva čítanosť ostatných titulov. Vo vyššie uvedenom grafe sú uvedené relatívne hodnoty čítanosti časopisov s tematikou auto-moto, v ktorej je určujúcou 100-percentnou hranicou práve čítanosť auto motor a šport. Druhý titul v poradí disponuje podľa výsledkov agentúry MEDIAN SK 73-percentnou čítanosťou titulu auto motor a šport, trhová trojka dosahuje 68-percentný podiel, štvorka 59 percent a titul na piatej pozícii figuruje už len s 12-percentnou čítanosťou v porovnaní s čítanosťou auto motor a športu. Slovenská verzia časopisu auto motor a šport je dlhodobým lídrom trhu, v priebehu rokov fungovania sa stala synonymom pre automobilový časopis na Slovensku. Podstatná časť obsahu je tvorená autorskými príspevkami od slovenských motoristických novinárov, časť obsahu sa preberá v licencii od nemeckého originálu auto motor und sport. Časopis auto motor a šport [je dostupný aj v online verzii](https://www.autoviny.sk/info/118217/predplatne-auto-motor-a-sport).

Nový auto motor a šport zverejnil, ako prerobiť starší dízel na EURO6

Najnovšie číslo auto motor a šport obsahuje hneď niekoľko článkov, ktoré by ste rozhodne mali prečítať.

Internetová verzia časopisu auto motor a šport je **samostatný online titul AUTOVINY.SK**. Od osamostatnenia sa od vydavateľa portálu Zoznam.sk si titul buduje vlastné komunikačné kanály a v uplynulých dvoch rokoch sa mu darí zaujímať popredné pozície v čítanosti slovenských auto-moto titulov. Len v januári 2021 Autoviny.sk zaujali celkovo **467 255 unikátnych čitateľov** (RU), pričom v priebehu mesiaca stránku navštívilo celkovo **794-tisíc návštevníkov**. Dôležitou skutočnosťou je, že čitatelia sa na Autoviny.sk radi vracajú, tzv. **vrajúci sa čitatelia dlhodobo tvoria takmer polovicu všetkých návštev**. Autoviny.sk vďačia týmto číslam predovšetkým podstatnému množstvu **unikátnych autorských príspevkov** od vlastnej redakcie, vlastnými testami automobilov a **komplexnej distribúcii obsahu**. Na Facebooku si auto motor a šport – AUTOVINY.sk udržiavajú 19-tisícovú fanúšikovskú základňu, pričom mesačný dosah príspevkov pravidelne presahuje 500-tisíc používateľov. Okrem toho tituly pôsobia aj na InstagrameYouTube, z pohľadu čítanosti sa preukázal ako krok správnym smerom projekt bezplatných testov autoškoly pre verejnosť. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.