Nedeľník: Najčítanejšie články tohto týždňa #01

Milí čitatelia, tak ako každú nedeľu, aj tento týždeň som pre vás pripravil výber článkov, ktoré sa za uplynulý týždeň na Autovinách ukázali ako najčítanejšie, najkomentovanejšie a najzaujímavejšie. Tento výber zostavujem vždy v nedeľu preto, lebo počas týždňa zverejňujeme veľké množstvo materiálov – autorské články, aktuality, oficiálne informácie od výrobcov, fotogalérie, rebríčky, publicistiku, poradňu a mnoho ďalšieho. Na… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Výber TOP30 crossoverov a malých SUV predávaných na Slovensku
Milí čitatelia, tak ako každú nedeľu, aj tento týždeň som pre vás pripravil výber článkov, ktoré sa za uplynulý týždeň na Autovinách ukázali ako najčítanejšie, najkomentovanejšie a najzaujímavejšie. Tento výber zostavujem vždy v nedeľu preto, lebo počas týždňa zverejňujeme veľké množstvo materiálov – autorské články, aktuality, oficiálne informácie od výrobcov, fotogalérie, rebríčky, publicistiku, poradňu a mnoho ďalšieho. Na rozdiel od mnohých iných motoristických webov sme prvý novoročný týždeň nezaháľali a spracovali sme pre vás množstvo zaujímavých materiálov. Priniesli sme napríklad prvý výber TOP 30 crossoverov a malých SUV predávaných na Slovensku v roku 2019 aj s ich cenami, články o bezpečnosti na cestách a o dopravnej psychológii, ďalej ste sa mohli dočítať o neznámych Škodovkách, Karoqu RS alebo aj o dopravnej nehode hudobníka Mariána Čekovského. Tento článok sa ukázal ako jeden z čitateľsky najpútavejších Ponúkam vám výber článkov, ktorými žili Autoviny v uplynulých siedmich dňoch. Jedná sa o kompiláciou nielen najčítanejších príspevkov, ale aj tých, ktoré zaujali vašu pozornosť na našej Facebook stránke Auto Motor a Šport – Slovensko a boli podnetom pre desiatky a stovky vašich komentárov. **ERIK STRÍŽ** ### Za prvý týždeň v roku 2019 (31.12.2018-6.1.2019) vyberáme nasledovné príspevky:

Poznáte automobilku WEY? Vyrába päť esúvečiek, ktoré vás určite zaujmú

Automobilka WEY vyrába automobily, ktoré by svojím dizajnom priniesli do Európy čerstvý vietor. Prečo nevyzerajú takto aj „naše“ esúvečka?




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.