Ako zarobiť na majiteľoch elektromobilov na Slovensku. „Nový“ koncept je legálny a vodiči zaň radi zaplatia

Výnosy z „podnikania“ dostanete raz za tri mesiace a v podstate bez papierovania.

Partnerský roaming je zaujímavý biznis koncept pre každú firmu, ktorá sa chce priblížiť elektromobilistom - alebo využiť tento rastúci trh vo svoj prospech.
Vydané  Text: 

Mnoho firiem si v súčasnej dobe kladie otázku, ako možno zapracovať elektromobilitu do ich biznisu či projektu.

Keďže každá firma je špecifická, ZSE Drive ponúka pre firmy a podniky hneď niekoľko výhodných obchodných modelov a technických riešení.

Ak firma plánuje vybudovanie nabíjacích staníc, ale vie, že by neboli vždy na sto percent využité zamestnancami (napríklad cez víkend, večer a podobne), je rozumné zvyšnú nabíjaciu kapacitu využiť vo svoj prospech.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Práve na to slúži Partnerský roaming. V súčasnosti predstavuje riešenie, ktoré sa stalo obľúbeným pre veľa firiem – ide najmä o predajcov áut, autoservisy, no využívajú ho aj rôzne biznis budovy či mestá.

Nabiíjacia stanica ZSE Drive Franza Liszta v Bratislave, ilustračná fotografia

Podeľte sa o nabíjačku

Čo to vlastne Partnerský roaming je? Ide o poskytovanie roamingových služieb na nabíjacích staniciach vo vlastníctve iného subjektu než poskytovateľa (v tomto prípade ZSE Drive) pričom nabíjacie stanice sú zaradené do nabíjacej siete ZSE Drive.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Nabíjacie stanice v Partnerskom roamingu sú označené logom siete ZSE Drive a informáciou „Partnerský roaming“.

Informácie o umiestnení nabíjacích staníc Partnerského roamingu sú dostupné na mape nabíjacích staníc na webe či v aplikácii. V praxi to znamená, že si k svojej prevádzke nainštalujte nabíjačku, ktorá bude za poplatok prístupná aj verejnosti. Dáte tak svojim zákazníkom možnosť nabiť si počas návštevy elektromobil, zaradíte sa na mapu verejného nabíjania a zostane vám až 80 % zisku.

Inzercia

Inzercia

Ak sa rozhodnete Vašu nabíjaciu stanicu zaradiť do Partnerského roamingu, jej služby môžu využiť zákazníci ZSE Drive a aj iných roamingových partnerov. So ZSE Drive si taktiež viete stanoviť koncovú cenu na vašej nabíjacej stanici.

Cena však závisí aj od toho, aký máte typ nabíjacej stanice. Vaša marža vám tak umožní na každej kWh zarábať, čo vám pomôže zlepšiť návratnosť a efektívnosť vašej investície do nabíjacej stanice. To, akú stanicu budete vlastniť, je len na vás – v súčasnosti naši obchodný partneri disponujú AC aj DC wallboxami, AC stĺpikmi či ultrarýchlymi (UFC) nabíjačkami, s ktorými si zabezpečíte aj najrýchlejšie nabíjanie na trhu s výkonom 75 až 150 kW.

Rýchlonabíjanie stanice ZSE DRIVE v podzemnej garáži

Rýchlonabíjanie stanice ZSE DRIVE v podzemnej garáži, ilustračné foto

Zarábajte!

Na to, aby Vás videli všetci zákazníci, ZSE Drive pridá vašu nabíjaciu stanicu na mapu ZSE Drive v príslušnej cenovej kategórii roamingu, a tak sa Vaša nabíjacia stanica zviditeľní pre široké okolie. Aby ste si nemuseli lámať hlavu s prepočtom kWh, ZSE Drive kompletne zabezpečí spoplatnenie a fakturáciu koncových zákazníkov.

Vy sa teda nemusíte o nič starať, raz za štvrťrok vám ZSE Drive pošle na váš účet výnos z nabíjania, na základe Vami vyhotovenej faktúry.

Služba Partnerského roamingu tiež zabezpečí profesionálnu podporu pre zákazníkov na vašej nabíjacej stanici v prípade problémov s nabíjaním prostredníctvom nonstop zákazníckej linky. Samozrejmosťou sú aj RFID karty pre Vás, ako vlastníka stanice, vo Vami určenom množstve, na ktorých sa viete nabíjať priamo, teda bez faktúry zo ZSE Drive.

Pre koncového zákazníka je možná platba na faktúru ZSE Drive, platba cez mobilnú aplikáciu prostredníctvom kreditnej karty, Google či Apple Pay.

Najnovšie technológie a zelená politika je v súčasnej dobe pre predajcov automobilov na prvom mieste. Nabíjacia stanica ako taká priamo do vašej predajne sa stane ihneď odlíšiteľnou od konkurencie a zobrazí hlavne to, že myslíte aj na elektromobilistov.

Nabíjačky od ZSE dokážu Vášmu biznisu prilákať klientov so záujmom o elektromobilitu, ukážu, že ste lídrom vo svojom segmente, nepredstavujú výraznú investíciu, sú ďalším zdrojom príjmu a je ľahké inštalovať aj udržiavať. Kompletné riešenie nabíjacích staníc Vám ZSE Drive rado navrhneme presne podľa vašich potrieb.









Pokračujte na ďalší príspevok »