FOTOGALÉRIA

Tesla odpremiérovala facelift Modelu 3. Fotogaléria modelového ročníka 2024

Americká automobilka Tesla oficiálne odhalila modernizovanú verziu Modelu 3 na veľtrhu IAA Mobility. Prináša decentné, ale znamenité vylepšenia, ktoré neznehodnocujú staršie modely.

Vydané  Text: 

Modernizovaná Tesla Model 3 bola predstavená na veľtrhu IAA Mobility 2023 v Mníchove.

Vozidlo má aktualizovaný vzhľad zvnútra aj zvonka, čo zahŕňa nový dizajn predného panela a zadných svetiel a nárazníka, nový dizajn palubnej dosky vrátane novej stredovej obrazovky a vylepšenú kvalitu materiálov v interiéri.

Zadných pasažierov poteší, že majú k dispozícii rozmerný farebný displej umiestnený priamo na stredovej konzole s výduchmi klimatizácie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Prední pasažieri majú k dispozícii minimalistický sofistikovaný interiér s veľkou stredovou obrazovkou s horizontálnou orientáciou, veľkoryso presklenú strechu či vynikajúco navrhnutú odkladaciu podložku s nabíjaním pre smartfóny – podložka je naklonená tak, aby vodič aj spolujazdec videli na displeje uložených smartfónov, čo považujeme z bezpečnostného hľadiska za ideálne riešenie – nenúti totiž používateľa odkladať telefón na miesta so zhoršenou viditeľnosťou displeja.





Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.