Porovnanie vernostných programov čerpacích staníc! Oplatí sa vôbec zbierať body?

Túto otázku si pri platení za tankovanie vypočul azda každý motorista. V podobnej situácii viacerí len mávnu rukou, alebo sa vyhovárajú na to, že kartičku zabudli v aute. Poctivé zbieranie bodov však prináša viacero výhod, pre ktoré sa oplatí nosiť bonusovú kartu stále so sebou.
Vydané  Text: 
### Porovnanie vernostných programov Pri výbere vernostného programu je dôležité vedieť, aké výhody z členstva vyplývajú. Motoristi svoje body najčastejšie zamieňajú za tovar alebo služby v predajni, a preto sme porovnali ponuky čerpacích staníc OMV, Slovnaft a Shell. V tabuľke môžete vidieť, koľko bodov potrebujete nazbierať pre uplatnenie zľavy alebo odmeny v podobe konkrétneho tovaru. Na malé espresso vám v prípade OMV Smile & Drive stačí len 50 nazbieraných bodov, zatiaľ čo na čerpacej stanici Shell si za kávu vypýtajú až 189 bodov! Z porovnania uvedeného v tabuľke môžeme považovať program OMV Smile & Drive za objektívne najvýhodnejší.
### Registrácia kdekoľvek Samotnú registráciu vybavíte už do niekoľkých minút bez ohľadu na to, kde sa nachádzate! Na výber máte hneď niekoľko spôsobov registrácie: * **Osobne na čerpacej stanici OMV**. Zavítajte na ktorúkoľvek čerpaciu stanicu OMV a požiadajte personál o registráciu do bonusového klubu Smile & Drive. * **Po vyplnení registračného formulára** získate plastovú kartičku alebo šikovný prívesok, s ktorým môžete okamžite čerpať výhody z členstva. * **Zaregistrujte sa online**, v pohodlí domova na stránke [www.omv.sk](https://www.omv.sk). Po úspešnom prihlásení vám príde uvítací e-mail spolu s identifikačným číslom a virtuálnou kartou. Pri prvom použití virtuálnej karty na čerpacej stanici navyše získate automaticky až 50 bonusových bodov. * **Prostredníctvom mobilnej aplikácie OMV SMILE & DRIVE**, ktorú si môžete nainštalovať na mobilné zariadenia s operačným systémom Android aj iOS. Aplikácia vám poskytne nielen rýchly prehľad o vašom účte či mimoriadnych akciách, ale aj prístup k exkluzívnym a výhodným ponukám. A podobne ako v prípade online registrácie získate odmenu pri prvom použití v podobe 50 bonusových bodov.
### Výhody už pri prvom tankovaní Zbieranie bodov na OMV nikdy nebolo jednoduchšie. Predložte svoju kartičku alebo mobilnú aplikáciu pri platení v obchode a získajte odmeny už pri prvom nákupe. Stačí natankovať 25 litrov prémiového paliva a môžete si za svoje body vychutnať espresso či croissant úplne zadarmo. Okrem celoročnej ponuky pripravuje OMV pravidelne aj špeciálne akcie so zaujímavými produktami, o ktorých sa včas dozviete priamo na čerpacej stanici alebo prostredníctvom emailu. **Body za tankovanie** * 1 liter štandardného paliva = 1bod * 1 liter prémiového paliva = 2 body **Body za nákupy** * 1 EURO nákupu vybraných tovarov a služieb = 1 bod * 1 EURO nákupu občerstvenia v Gastre = 3 body **Body za starostlivosť o auto** * 1 EURO nákupu akéhokoľvek umývacieho programu Top Wash = 3 body
### Pomôžte ostatným
Každý člen bonusového klubu OMV Smile & Drive teraz môže darovať časť svojich bodov neziskovej organizácii Dobrý Anjel. Tá všetky finančné prostriedky, získané za bonusové body, do posledného centu zašle rodinám, ktoré bojujú so zákernou chorobou. Uľahčí im tak napríklad cestovanie za procedúrami, nákup doplnkových liekov či vitamínov. Stačí zamestnancovi čerpacej stanice oznámiť počet darovaných bodov a ten sa už o všetko potrebné postará. Pomôcť môžete aj cez mobilnú aplikáciu či priamo cez webovú stránku OMV.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!