POZOR! Stará Senecká cesta bude čoskoro uzavretá.

Dočasné uzatvorenie mimoriadne vyťaženej cesty si vyžiadali práce na obchvate.
Vydané  Text: 
Spoločnosť D4R7 Construction dnes na svojich stránkach informovala, že z dôvodu práce na budovaní diaľnice D4 a súbežnej rekonštrukcie cesty I/61, bude tzv. stará Senecká cesta uzavretá v úseku pri Metre neďaleko Ivanky pri Dunaji. ### Cesta bude uzavretá od 28. augusta 22:00 h (piatok) do 2. septembra 04:00 h (streda). Keďže sa jedná o mimoriadne vyťaženú cestu, motoristi musia počítať s veľkým časovým zdržaním. Obchádzkové trasy budú samozrejme vyznačené. Kritickým dňom bude predovšetkým pondelok ráno, kedy do hlavného mesta po víkende smeruje množstvo automobilov. Ak sa teda v tomto čase spomenutému úseku cesty môžete vyhnúť, určite túto možnosť zvážte. K termínu uzávierky si neodpustíme jednu poznámku: ### Skutočne je potrebné, aby sa uzávierka cesty konala počas začiatku školského roka, kedy sú cesty beztak každoročne extrémne preťažené?! Treba k tomu niečo dodať?








Pokračujte na ďalší príspevok »



Rozhovor

Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.
  • LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

    Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.